Echipele gălățene, în plin sezon de pregătire

Echipele gălățene, în plin sezon de pregătire
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Oțelul, Sporting Liești și Unirea Braniștea sunt extrem de active în această perioadă, având programate mai multe partide de verificare.

 

Aflată în lupta pentru promovarea în liga a doua, echipa Oțelului și-a testat forțele cu două echipe din liga a doua, Astra și Concordia, fiind două teste mai mult decât reușite, iar astăzi se pregătește pentru al treilea meci cu un astfel de adversar – deplasare, la SCM Gloria Buzău, de la ora 11,00. După ce a surclasat-o pe Astra, la Galați, trupa lui Dorinel Munteanu a făcut un meci extrem de bun contra unei pretendente la promovarea în Liga I, Concordia Chiajna. A fost 2-2 la finalul disputat miercuri, însă Oțelul a condus cu 2-0 până la momentul schimbărilor primei garnituri.

Cu toate că l-a nemulțumit faptul că echipa sa a fost egalată, mai ales că reușitele au venit pe fondul unor erori ale unor jucători cu experiență, Sîrghi și Nedelea, per total, Dorinel Munteanu a fost încântat de ceea ce a văzut la echipa sa în prima parte. Am fost echipa mai bună în prima repriză, am condus cu 2-0, iar după pauză au fost niște greșeli ale unor jucători cu experiență de la care nu mă așteptam. În general, pot spune că a fost un test bun, unul în care am tras unele concluzii și voi ști exact ce trebuie să fac să nu se mai întâmple lucruri nedorite. Concordia este una dintre echipele bune ale ligii secunde, iar până în minutul 60, când am început să fac schimbările, am fost mai buni.

După meciul de astăzi cu Buzăul, Oțelul va mai disputa două partide de verificare până la reluarea meciurilor oficiale. Ambele se vor disputa pe teren propriu, cu Hușana Huși și Sporting Juniorul Vaslui. 

Echipele din județ, la noi examene 

Sporting Liești, locul al patrulea în seria a doua din al treilea eșalon (poziție de play-off), are programat al patrulea joc de verificare. Astăzi, de la ora 11:00, va juca pe terenul celor de la CSM Rm. Sărat, colegi de eșalon și adversari direcți în lupta pentru un loc de play-off. Până acum, lieștenii au avut trei jocuri, cu tot atâtea victorii (golaveraj 9-1).

Și Unirea Braniștea se află la a patra partidă de verificare. S-a deplasat la Chiscani, pentru confruntarea cu Sportul, echipă aflată în al treilea eșalon. În anterioarele meciuri au înregistrat două victorii și o înfrângere. Cu un lot de 25 de jucători, Unirea continuă pregătirile pentru ca în câteva zile să plece într-un cantonament în Spania.

O altă echipă gălățeană, Luceafărul Berești, componentă a ligii a cincea, efectuează câteva zile de pregătire la munte, în zona Bran, pentru acumulări fizice, dar și pentru o partidă amicală în compania liderului din liga a patra brașoveană – ASC Olimpic Zărnești.

Citit 1386 ori Ultima modificare Vineri, 18 Februarie 2022 23:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.