Evoluții bune în „amicale”

Evoluții bune în „amicale”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cele trei echipe gălățene, Oțelul, Sporting Liești și Unirea Braniștea, au avut programate meciuri de verificare în weekend și toate au avut evoluții bune, cu toate că doar ultimele două au câștigat.

Oțelul a avut programată o deplasare pe terenul celor de la Gloria Buzău, echipă din liga a doua cu pretenții de promovare. Gălățenii au jucat bine în fața unui adversar puternic și au cedat la limită, scor 1-2. Singurul gol al Oțelului a fost reușit de Alin Nica, după ce a driblat tot ce i-a stat în cale într-o cursă pornită de la centrul terenului.

Cu trei victorii și o înfrângere, golaveraj 12-5, Unirea Braniștea (liga a patra) a încheiat pregătirile primei etape și este gata pentru cantonamentul din Spania. Ultima partidă a avut loc sâmbătă, la Chiscani, cu echipa Sportul (liga a treia), pe care a învins-o cu 5-1, reușitele fiind semnate de Spânache (două), Stoian (două) și Blănaru.

Excelent se prezintă bilanțul din "amicale" al celor de la Sporting Liești. Au marcat 12 goluri și au primit unul singur, în cele patru jocuri în actuala campanie a acumulărilor. Ultima victorie a fost înregistrată sâmbătă, la CSM Rm. Sărat, scor 3-0. Autorii golurilor fiind: Chiriac, Iordache și Stoian. Următorul meci va fi cu Sporting Juniorul Vaslui.

Citit 1307 ori Ultima modificare Duminică, 20 Februarie 2022 20:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.