Ultimele pregătiri pentru echipele gălățene

Ultimele pregătiri pentru echipele gălățene
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Odată cu disputarea ultimelor meciuri amicale, cele două echipe gălățene vor intra în linie dreaptă cu pregătirea pentru reluarea competiției oficiale în Liga a III-a. 

Oțelul se află în lupta pentru promovare, iar pregătirea în acest sens este esențială, așa că managerul tehnic Dorinel Munteanu a pus la cale un stagiu de pregătire centralizată la Vatra Dornei, plus o serie de meciuri amicale. La munte s-a pus accent pe pregătire fizică, iar apoi partea tehnico-tactică a fost pregătită în plan local. Ultimul meci amical a fost disputat vineri după-amiază, la Galați, dar pe Stadionul ”Portu Roșu”, acolo unde Oțelul a întâlnit-o pe Sporting Juniorul Vaslui, formație din seria I a Ligii a treia. Gălățenii s-au impus fără probleme, scor 4-1, după golurile reușite de Nica (2), Cîrjan și Savu.

”Am încheiat și perioada de pregătire, a fost foarte greu pentru echipă, dar mă bucur că băieții au răspuns pozitiv. Încep meciurile pe puncte și concentrarea va trebui să fie mult mai mare. S-a ratat mult la ultimul meci, dar voi purta discuții cu jucătorii, pentru că singura condiție pe care le-am impus-o a fost să trateze serios meciurile. Mai avem o săptămână de antrenamente, iar un lot de 14-15 jucători îl am deja conturat", a declarat Dorinel Munteanu.

Oțelul a jucat în formula: Ursu – Rus, Yabre, Ghiocel, Țica – Neagu, Nistor, Cisotti – Savu, Cîrjan, Nica. În repriza secundă a fost o nouă formulă de echipă trimisă în teren: Dur-Bozoancă – Farcaș, Hagiu, Sîrghi, Nedelea – M. Cireș, D. Cireș, Jardan – Adăscăliței, Serrant-Green, Crîcimar.

Rezultatele complete din amicalele Oțelului: 6-0 cu Covurluiul Tg. Bujor, 3-0 cu Astra Giurgiu, 0-0 cu Aerostar Bacău, 2-2 cu Concordia Chiajna, 1-2 cu Gloria Buzău, 1-0 cu Hușana Huși și 4-1 cu Sporting Vaslui.

Primul meci oficial este programat sâmbătă, 12 martie, în deplasare, la CS Făurei.

Cantonament reușit

Echipa Unirea Braniștea a încheiat sâmbătă perioada de pregătire din Spania cu un ultim antrenament. ”A fost un cantonament reușit, foarte util, cu numeroase antrenamente și cu patru jocuri de verificare. Am avut asigurate cele mai bune condiții de pregătire și sejur, care, cu siguranță, vor fi de folos jucătorilor”, ne-a declarat Vali Vrânceanu, managerul clubului din Braniștea. În ultimul meci din Spania, încheiat la egalitate, 2-2 cu echipa Mezaron FC, golurile gălățenilor fiind reușite de Spânache și Murgoci. Celelalte trei rezultate: 4-3 cu Cuevas FC, 0-1 cu Aqvilas FC și 0-3 cu CD Vera. În general, au fost folosiți toți cei 25 de jucători, iar în ultimul joc au evoluat: Vicol – Popa, Gâță, Codreanu, Hilohi – Năpârlică, Murgoci – Stoian, Țicămucă, Dima – Spânache. Acestora li s-au alăturat în partea a doua: Enache, Ștefan, Mereuță, Antofe, Tănasă, Ciotârcă și Lăutaru.

Citit 1296 ori Ultima modificare Luni, 07 Martie 2022 01:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.