UPDATE. Metalul Buzău - Oțelul 0-3

UPDATE. Metalul Buzău - Oțelul 0-3
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

UPDATE. Oțelul a reușit să câștige, scor 3-0, meciul de vineri după-amiază, de pe terenul celor de la Metalul Buzău. Golurile au fost marcate de Jardan, Green și Cîrjan. Ca urmare a acestui succes, Oțelul rămâne pe primul loc în clasamentul Ligii a III-a (seria a doua), asigurându-și, totodată, calificarea matematică la faza de baraj, cu șase etape înainte de finalul fazei de play-off.

Vom reveni cu amănunte.


Oțelul, la o victorie de calificarea matematică la baraj. Gruparea gălățeană Oțelul va juca vineri, la Buzău, cu Metalul, iar la capătul acestui meci ar putea să fie sigură de prezența la baraj.

Cu 52 de puncte acumulate după un sezon regulat și două etape din play-off, Oțelul ar putea să își îndeplinească deja obiectivul în cazul unui succes la Buzău, cu Metalul, cu șase etape rămase de disputat în această fază. Cum calificarea la baraj e o miză ca și rezolvată, cei de la Oțelul s-au mobilizat să încheie etapele din play-off pe primul loc. Gălățenii au cinci puncte avans față de CSM Focșani, a doua clasată.

Cu ceva probleme de efectiv, elevii lui Dorinel Munteanu vor juca numai la victorie, așa cum ne-a precizat managerul tehnic al echipei. "Noi avem drumul nostru și vrem să câștigăm toate meciurile. Nu putem să spunem că se joacă degeaba în play-off, noi ne pregătim pentru fiecare meci în parte. Vom vedea la baraj cu cine vom juca, sigur că urmărim atent ce se petrece și în cealaltă serie".

Partida Metalul Buzău - Oțelul se joacă astăzi, de la ora 17:00, putând fi urmărită live video pe canalele oficiale ale Oțelului de Facebook și de YouTube.

Se lucrează la gazonul de pe "Oțelul"

Cum pentru gălățeni urmează o serie de trei partide în deplasare, la Metalul Buzău, Aerostar Bacău și CSM Focșani, este timp suficient pentru îmbunătățiri la suprafața de joc de pe Stadionul "Oțelul", care în ultima vreme s-a prezentat mult sub nivelul obișnuit.

"Suprafețele de joc ale Stadionului <<Oțelul>> beneficiază în această perioadă de lucrări de mentenanță și întreținere ce presupun operațiuni precum afânarea și aerarea solului, respectiv, supraînsămânțarea și fertilizarea gazonului, atât pe terenul principal, cât și pe terenul secund. Astfel, după perioada în care echipa noastră va disputa trei meciuri în deplasare, gazonul va fi în condiții excelente în play-off și în barajele de promovare în Liga a II-a", se arată într-un comunicat al clubului gălățean.

S-au plătit salariile către jucători

După o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, în care au existat și întârzieri cu plățile către jucători, cei de la Oțelul au asigurat liniștea vestiarului după ce joi au fost achitate salariile către componenții lotului. Vă reamintim faptul că pentru gruparea gălățeană a fost aprobat un buget de 2.600.000 lei din partea Consiliului local.

Citit 3984 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Aprilie 2022 08:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.