Oţelul a bătut judeţul înainte de plecarea în Germania

Oţelul a bătut judeţul înainte de plecarea în Germania
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Siretul umflat i-a obligat pe jucătorii lui Dorinel Munteanu să ocolească ruta spre Aeroportul din Otopeni, autocarul formaţiei gălăţene de Liga I plecând pe la Smârdan, Schela, Piscu şi Hanu Conachi, iar de la Focşani a intrat pe Drumul European 85 * Duminică e programat primul „amical” din landul german Bavaria *

„Oţelarii” pentru Germania

Portari: Gabriel Abraham, Branko Grahovac;

Fundaşi: Marian Cârjă, Samoel Cojoc, Sergiu Costin, Sorin Cucu, Silviu Ilie, Laurenţiu Petean, Cornel Râpă, Adrian Sălăgeanu, Cristian Sârghi, Enes Sipovici;

Mijlocaşi: Liviu Antal, Alexandru Avram, Laurenţiu Buş, Cosmin Gârleanu, Gabriel Giurgiu, Laurenţiu Iorga, Zoran Levnaici, Ionuţ Neagu, Răzvan Ochiroşii, Gabriel Paraschiv, Alejandro Viglianti;

Atacanţi: Csaba Borbely, Robert Elek, Marius Pena.

Şendreni nu, pe dig nici atât…

Galaţi – Smârdan – Schela – Slobozia Conachi – Piscu – Hanu Conachi – Focşani – Rm. Sărat – Buzău – Otopeni. Pe aici a rulat autocarul Oţelului, ieri dimineaţă, pentru a-i duce pe roş-alb-albaştrii antrenaţi de Dorinel Munteanu la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

Furia Siretului din ultimele săptămâni a făcut ca traseul iniţial, cel pe la Şendreni – Drumul de Centură al Brăilei, să nu mai poată fi utilizat, iar varianta plecării pe dig era din start exclusă, deoarece automobilelor mari le este interzis accesul pe tot mai şubreda legătură dintre Galaţi şi municipiul vecin.

„Trebuie să batem o bună parte din judeţ înainte de a ieşi pe un drum european”, a constatat şoferul „oţelarilor”. Zis şi făcut, chiar dacă astfel s-au pierdut timp şi destui kilometri.

Abraham - de la Bac, în avion

„Chelule, ai devenit senator de drept! Să nu te bucuri prea mult”, a glumit directorul general Marius Stan cu fundaşul central Sergiu Costin care, după plecarea în China a sârbului Milan Perendija, nu mai poate fi scos din defensivă nici măcar cu Pompierii.

„Aducem încă o variantă bună de stoper, aşa că nu-ţi mai face calcule”, a continuat, pe acelaşi ton, oficialul gălăţean, spre amuzamentul căpitanului de echipă şi al colegilor săi care împingeau bagajele la „burta” autocarului.

Roş-alb-albaştrii, cu tânărul portar Gabriel Abraham ajuns în ultimele minute la avion (n.r. – a plecat spre Germania imediat după ultimul examen de la Bacalaureat), au decolat la ora 15.00 spre Bavaria, cursa Companiei TAROM aterizând la Munchen după alte două ore.

Ceské Budejovice - primul adversar

„Oţelarii” au fost cazaţi ieri-seară la Hotelul „Glöcklhofer” din orăşelul Burghausen (aproximativ 120 km de Munchen), o zonă în care verdeaţa este la ea acasă, iar impresionantul lac Wohrsee (n.r. – la câteva sute de metri de stabilimentul de patru stele în care vor locui timp, de două săptămâni, elevii lui Munti) n-are problemele de conduită ale Siretului de acasă.

„Avem nevoie de o pregătire la fel de bună ca în Poiana Braşov şi îmi doresc ca meciurile de verificare să ne ajute să reparăm problemele din joc. Aşa cum am mai spus, ridicăm ştacheta, aştept tot mai multe de la fiecare”, a declarat Dorinel la plecare.

Conform programului iniţial, Oţelul ar trebui să joace duminică împotriva grupării cehe Dynamo Ceské Budejovice.

Explicaţie foto: Autocarul Oţelului a fost nevoit, ieri, să fugă din calea Siretului

Citit 1215 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.