Pierdere importantă pentru Oțelul

Pierdere importantă pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Cu toate că a reușit să câștige, scor 1-0, pe terenul celor de la Aerostar Bacău, în a patra etapă din play-off (Liga a III-a, Seria a II-a), gălățenii se pot declara nemulțumiți la capătul acestei runde, întrucât portarul Cosmin Dur-Bozoancă a suferit o accidentare. Acesta a fost înlocuit în timpul meciului de la Bacău de către Ursu, care a apărat și un penalti. La prima vedere, se pare că este vorba de o accidentare ce-l va ține pe Dur-Bozoancă departe de antrenamente pentru trei săptămâni, ceea ce înseamnă că ar putea să nu fie refăcut complet până la meciurile de baraj. O situație mai clară în privința diagnosticului va fi dată în zilele următoare. Oțelul va juca următorul meci, tot în deplasare, la CSM Focșani.

Lieștenii, parcurs fără înfrângere

S-au disputat patru meciuri şi din play-out, iar Sporting Liești ține steagul sus. A început foarte bine și a continuat în aceeași manieră, obținând numai rezultate pozitive: trei victorii și un egal.

Lieştenii au susţinut ultimul meci pe teren propriu cu Dinamo Bacău, o echipă din subsolul clasamentului, pe care au învins-o clar, 4-1. Au existat doar câteva momente de echilibru, atunci când oaspeții au revenit pe tabelă. Marcatorii acestui succes, Sevastian - 2, Mihu și Bârlădeanu.

Sâmbătă, în următoarea etapă, lieștenii joacă la CS Făurei.

Citit 4344 ori Ultima modificare Marți, 26 Aprilie 2022 02:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.