UPDATE. Primul eșec al anului pentru Oțelul

UPDATE. Primul eșec al anului pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

UPDATE. Echipa gălățeană a pierdut, scor 1-0, în deplasarea de la CSM Focșani, în cadrul etapei a cincea din play-off, meci disputată sâmbătă după-amiază. Gălățenii și-au creat mai multe ocazii de a marca în partea secundă, dar eșecul n-a putut fi evitat, fiind înregistrată prima înfrângere din 2022.

Vom reveni cu amănunte.


Meci cu principala contracandidată * Gruparea gălățeană are de jucat în deplasare pe terenul celor de la CSM Focșani, echipă cu care s-ar putea întâlni și în barajul decisiv de promovare.

Aflată confortabil pe primul loc în clasament, echipa gălățeană se pregătește de un meci important în perspectiva pregătirii propice pentru jocurile de la baraj. Astfel, Oțelul (locul 1, cu 58 de puncte) joacă la CSM Focșani (locul 2, cu 51 puncte), ceea ce ar putea să se repete și în finala barajului de promovare, dacă cele două echipe vor trece de adversarele din seria I. Până atunci, trupa lui Dorinel Munteanu are de luat și o mică revanșă față de CSM Focșani, după eșecul suferit pe terenul adversarului de astăzi în sezonul regulat (1-3).

Pentru meciul de astăzi, Dorinel Munteanu nu va putea conta pe portarul Dur-Bozoancă, a cărui accidentare este oricum mai ușoară decât s-a crezut inițial după meciul de la Aerostar, pe fundașul stânga Țica, iar Yabre, Hagiu și Sîrghi revin după accidentări.

Meciul este programat de la ora 17,00 și va putea fi urmărit în transmisiune directă pe canalele oficiale de Facebook și YouTube ale SC Oțelul.

Lieștiul merge la victorie

Jucătorii de la Sporting și-au propus încă o victorie în play-out pentru meciul de astăzi, de la CS Făurei. În sezonul regulat, au încheiat cu victorii ambele meciuri cu adversarul de astăzi (4-3 și 3-0) și le este la îndemână încă una în ultimul meci al turului din play-out. Mai ales că în sânul echipei domnește o atmosferă favorabilă, lotul este complet la revenirea lui Voicu după etapa de suspendare. Sunt toate condițiile pentru încă un succes care să-i mențină pe locul al cincilea, primul din faza de play-out.

Fetele joacă acasă... la Schela

FC Universitatea susține meciul acestei etape acasă, pe terenul din Schela, astăzi, de la ora 11,00. Parteneră este echipa arădeană Piroş Security, meci cu probleme, întrucât în meciul de Cupă, disputat miercuri (1-2 cu Selena Constanța), au avut două jucătoare eliminate, deci suspendate pentru acest joc.

Se joacă și în Campionatul județean

Liga a patra debutează cu meciul Quantum Club – Voința Cudalbi, astăzi, de la ora 12,00, pe Stadionul ”Siderurgistul” și continuă cu celelalte jocuri din runda a XVII-a ce se dispută duminică: Avântul Drăgănești – Agrostar Tulucești, Răzeșii Valea Mărului – Gloria Ivești, Muncitorul Ghidigeni – Covurluiul Tg. Bujor, Avântul Vânători – Unirea Braniștea (Stadionul "Portu Roșu", ora 12,00), Viitorul Umbrărești – Victoria Independența.

În Liga a cincea, etapa cu numărul 21, duminică, ora 11,00: Inter T.V. – Voința Cișmele, Mălina Smârdan – Avântul Matca, Flacăra Pechea – Foresta Șendreni, Luceafărul Berești – Viitorul C. Negri, Șoimii Foltești – Siretul Cosmești, ACS Lascăr Schela – Zorile Grivița, Viitorul Frumușița – ACS Inter Tudor Vladimirescu și Prutul Vlădești – Siretul Piscu.

Citit 4847 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2022 02:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.