Echipele gălățene, program plin în weekend

Echipele gălățene, program plin în weekend
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Toate echipele de fotbal din județul Galaţi sunt implicate în meciuri de campionat în aceste zile.

Oțelul se apropie cu pași repezi de finalul fazei de play-off din Liga a III-a (Seria a II-a), iar astăzi, de la ora 18:00, are un nou test, pe teren propriu, cu Aerostar Bacău. Gălățenii au câștigat toate cele patru meciuri oficiale de până acum în fața băcăuanilor, doar într-un amical din iarnă au remizat, scor 0-0. Cu gândul la meciurile de la baraj, e interesant de urmărit ce schimbări va mai face la nivelul echipei managerul tehnic Dorinel Munteanu. Oțelul se află pe primul loc în clasament, cu șase puncte avans față de CSM Focșani, ocupanta locului secund. Cel mai probabil, primul adversar de la baraj va fi Foresta Suceava, formație aflată pe locul al doilea în Seria I, la patru puncte distanță de Dante Botoșani. Cele două se vor mai întâlni încă o dată, în meci direct, pe terenul lui Dante, săptămâna viitoare.

Până la finalul fazei de play-off, în afară de meciul de astăzi cu Aerostar, gălățenii vor mai juca alte două partide: acasă cu CSM Focșani și în deplasare cu Metalul Buzău.

Încă o deplasare pentru Sporting

Lieștiul are un meci greu la Viitorul Ianca (derbiul locurilor 5-6 din play-out), în a doua deplasare în județul Brăila, după cea de miercuri, de la Chiscani. Iordache și Sevastian au probleme de sănătate, dar se speră pe refacerea lor până astăzi, la ora 18:00. În rest, întregul lot este valid și se anunță un meci deschis oricărui rezultat.

Fetele joacă la acasă

În Liga I de fotbal feminin, FC Universitatea susține meciurile etapei a șaptea din play-out, acasă, pe terenul din Schela, cu Ladies Tg. Mureș (duminică, ora 11:00). Cele două jucătoare eliminate în meciul de Cupă, de la Constanța, nu vor putea juca nici de această dată.

Etapă în campionatele județene

Liderul Ligii a IV-a, Unirea Braniștea, joacă tot la Schela (astăzi, ora 12:00) meciul cu Quantum Club. Celelalte partide au loc duminică după următorul program: Voința Cudalbi - Avântul Drăgănești, Viitorul Umbrărești - Avântul Vânători, Victoria Independența - Gloria Ivești, Agrostar Tulucești - Muncitorul Ghidigeni, Covurluiul Tg. Bujor - Răzeșii Valea Mărului.

În Liga a V-a, etapa a 22-a, meciul derbi are loc la Cosmești, între Siretul și ACS Lascăr Schela (locurile 1 şi 2). Iată și programul celorlalte partide (duminică, ora 11:00): Avântul Matca - Inter Tudor Vladimirescu, Siretul Piscu - Viitorul Frumușița, Foresta Șendreni - Prutul Vlădești, ACS Inter Tudor Vladimirescu - Mălina Smârdan, Viitorul C. Negri - Flacăra Pechea, Zorile Grivița - Luceafărul Berești și Voința Cișmele - Șoimii Foltești.

Citit 1300 ori Ultima modificare Vineri, 06 Mai 2022 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.