Oțelul, victorie clară cu Focșaniul

Oțelul, victorie clară cu Focșaniul
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Formaţia gălăţeană Oţelul s-a impus clar, sâmbătă seara, în faţa echipei CSM Focşani, în ultimul joc disputat pe teren propriu în această ediţie a campionatului Ligii a III-a de fotbal. Oțelul a câştigat cu scorul de 3-0 (1-0), deşi gruparea vrânceană a fost principala adversară a gălăţenilor în actualul sezon. Pentru gălăţeni au punctat Panaite (autogol, min. 18), Cisotti (min. 51) şi Cîrjan (min. 58, din lovitură de la 11 metri).

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început meciul cu echipa: Ursu - Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea - Adăscăliței, Jardan, D. Cireș - Nica, Cîrjan, Cisotti. Au mai intrat: Farcaș, Savu, Nistor, Crîcimar, Green.

Prin victoria de sâmbătă, Oțelul a acumulat 67 de puncte şi este lider detaşat în Seria a II-a, în timp ce focşănenii au rămas cu 58 de puncte, cu o singură etapă rămasă de disputat, în care gălăţenii vor juca la Metalul Buzău (vineri, 20 mai).

Şi în Seria I s-au stabilit cele două echipe care vor juca barajul de promovare în Liga a II-a. Astfel, în semifinale, Oţelul va întâlni Foresta Suceava, iar CSM Focşani se va duela cu Dante Botoșani. În eşalonul secund, va promova una singură dintre cele patru echipe.

Citit 4419 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2022 23:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.