Aqua Sport, bilanț excelent la "Naționale"

Aqua Sport, bilanț excelent la "Naționale"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Orașul Reșița continuă să fie o gazdă primitoare pentru înotătorii prezenți la finalele Campionatelor Naționale de natație. Pe lângă stabilirea ierarhiei naționale, concursul a avut și misiunea de a stabili baremurile care să-i trimită pe sportivi la "Europenele" (masters) ce vor avea loc în toamnă, la Roma. La acest concurs reprezentativ pentru înotătorii cu vârste de peste 25 de ani, s-au înscris și sportivii Clubului Aqua Sport Galați, alături de alte 20 de grupări din ţară.

Cu numai nouă sportivi, gălățenii s-au întors acasă cu 49 de medalii, în multe probe fiind realizați timpi foarte buni, ce ar putea deveni recorduri naționale, în condițiile omologării acestora de către federația de specialitate. Fără pretenția de a fi stabilit o ierarhie a prestațiilor din bazinul reșițean, să consemnăm numele laureaților în toate probele clasice, dar și la ștafete.

Ion Carp (decanul de vârstă) a obţinut două medalii de bronz, Liviu Rață - două medalii de aur, patru de argint și una de bronz, Alexandrina Alice Grigore - patru de aur și două de argint, Mihai Enache - patru de aur, două de argint, Șerban Florin Frățilă - patru de aur și trei de argint, Mihaela Hodină - patru de aur și una de argint, Mihaela Nicolau - cinci de aur, Marcel Banciog - două de aur și două de argint, Luisiana Magdalena Bâgea - cinci de aur și două de argint.

"Pe lângă un concurs foarte bine organizat de către Primăria locală și Clubul Reșița 07, am trăit bucuria revederii cu prietenii din întreaga țară", a relatat Ion Carp, foarte bucuros de frumoasele și emoționantele momente petrecute cu această ocazie.

Citit 689 ori Ultima modificare Joi, 19 Mai 2022 00:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.