Noi etape pentru echipele gălățene de fotbal

Noi etape pentru echipele gălățene de fotbal
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Campionatul județean, duminică

Meciurile din acest weekend au loc duminică, în ambele ligi. Etapa a 20-a din Liga a IV-a (ora 12:00): Avântul Vânători - Quantum Club (Stadionul "Portu Roșu"), Agrostar Tulucești - Gloria Ivești, Voința Cudalbi - Răzeșii Valea Mărului, Covurluiul Tg. Bujor - Victoria Independența, Viitorul Umbrărești - Avântul Drăgănești, iar meciul Unirea Braniștea - Muncitorul Ghidigeni a fost amânat.

În Liga a V-a, etapa a 24-a, ora 11:00: Siretul Piscu - Inter Tudor Vladimirescu, Foresta Șendreni - Mălina Smârdan, Viitorul C. Negri - Viitorul Frumușița, Flacăra Pechea - Prutul Vlădești, Voința Cișmele - Zorile Grivița, Avântul Matca - Lascăr Schela, ACS Inter Tudor Vladimirescu - Șoimii Foltești, Siretul Cosmești - Luceafărul Berești.

Fetele, penultimul meci

Universitatea susține partida penultimei etape de campionat, acasă, duminică, de la ora 11:00, la Schela, cu CSS Târgoviște. Este un meci pe care gălățencele îl vor juca la victorie, pentru a le devansa pe târgoviștence în subsolul clasamentului.

Sporting Liești joacă în deplasare

Lieștenii vor juca tot fără antrenor pe bancă. Cristian Brăneț trebuie să mai stea o etapă în tribună, la meciul de astăzi, din deplasare, cu Dinamo Bacău. În ceea ce privește lotul, toți băieții sunt buni de joc, pentru un rezultat onorabil și pentru a menține ecartul de 4 puncte din fruntea clasamentului play-out al Seriei a II-a, unde Lieștiul are 45 de puncte, iar Viitorul Ianca 41 de puncte.

Citit 930 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Mai 2022 03:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.