UPDATE. Calificare în finala barajului de promovare pentru Oțelul

UPDATE. Calificare în finala barajului de promovare pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)

UPDATE. Trupa lui Dorinel Munteanu a avut de îndeplinit o simplă formalitate în returul cu Foresta, mai ales după eliminarea lui Makongo din minutul 10. Avantajul cu 1-0 obținut în tur a fost dublat de încă un succes, scor 2-0, în manșa retur a barajului de promovare în Liga a II-a disputată sâmbătă după-amiază la Galați. Oțelul a deschis scorul prin Cisotti, înspre finalul primei reprize, iar golul de 2-0 a fost semnat de juniorul Paul Nistor.

Ca urmare a acestei duble reușite cu Foresta, Oțelul s-a calificat în finala barajului de promovare ce se va disputa tot în dublă manșă, pe 4 și 8 iunie.

Vom reveni cu amănunte.


Oțelul așteaptă peste 8.000 de fani la stadion. Ajunsă în faza semifinalelor barajelor de promovare, gruparea gălățeană are nevoie de aportul publicului gălățean pentru a-și menține avantajul dobândit din manșa tur a duelului cu Foresta.

La adăpostul unui succes cu 1-0 obținut la Suceava, meciul de acasă cu Foresta este un bun prilej pentru băieții lui Dorinel Munteanu de a trăi atmosferă de mare eveniment, alături de suporteri, mai ales în cazul unui rezultat favorabil. Cu toate că a controlat jocul din prima manșă, fără ca Foresta să reușească să-și creeze prea multe ocazii, managerul tehnic al gălățenilor este precaut înaintea meciului de sâmbătă, 28 mai.

”Este foarte important că am câștigat, pentru că rezultatul a venit după un joc bun, se putea și mai bine, dar nu vreau ca băieții mei să se creadă calificați. Sunt convins că la retur va fi mult mai greu ca în prima manșă. Jucătorii au înțeles ceea ce au de făcut, adversarul nostru ne-a pus probleme la faze fixe și au avut multe astfel de faze, iar pentru retur vreau să fim mai concentrați și să nu mai permitem acest lucru. Timpul este foarte scurt între cele două manșe și vreau să facem pasul decisiv de calificare în fața propriilor suporteri. Încă o dată, nu va fi ușor”, a spus Munteanu.

Centralul partidei a fost desemnat Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe).   

Partida Oțelul – Foresta este programată de la ora 17,30, pe Stadionul ”Oțelul”, iar clubul gălățean a scos la vânzare aproximativ 8.000 de bilete. Pentru a fi evitate cozile, e de preferat ca biletele să fie cumpărate în dimineața meciului, iar la ora de sosire să se ia în calcul o marjă de timp mai mare decât de obicei pentru intrare.

La fel de important de transmis este și faptul că la ora jocului sunt anunțate ploi puternice, iar suporterii ce vor face drum către stadion ar trebui să fie pregătiți și pentru prognozele meteo emise. Iar pentru cei care nu vor putea ajunge la meci, e bine de știut că meciul va fi transmis live video pe conturile oficiale de YouTube și Facebook ale SC Oțelul.

Lieștenii pornesc mari favoriți

Pentru Sporting Liești meciul ultimei etape din play-out (Seria a II-a, Liga a III-a) este un motiv de confirmare a evoluțiilor reușite din această ultimă parte a competiției. Lieștenii vor primi vizita echipei CS Făurei, pe care în acest sezon au dominat-o în toate partidele. Nu mai departe, în turul acestui play-out au învins-o cu scorul de 3-0, așa că astăzi pornesc cu prima șansă, mai ales că și antrenorul Brăneț va sta pe bancă după suspendare. Bilanțul la zi arată: șase victorii, două remize și o singură înfrângere, ca și un golaveraj foarte bun, 25-8. Spectatorii din Liești au prilejul de a vedea la lucru echipa favorită, într-un meci ce promite multe goluri. Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă din Vaslui, cu Răzvan Negară la centru.

Citit 12943 ori Ultima modificare Luni, 30 Mai 2022 00:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.