„Giurgiu rămâne la Oţelul!”

„Giurgiu rămâne la Oţelul!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În ciuda bârfelor conform cărora mijlocaşul Gabriel Giurgiu ar urma să plece la Steaua, şeful clubului local susţine că „s-a închis taraba” * Astăzi, ultimul amical din Germania, cu Al Ahli Jeddah *

Sportivul nu comentează

După vreo două săptămâni de acalmie, zvonurile că un jucător de la Oţelul va lăsa oraşul de la malul Dunării pentru o formaţie din Capitală s-au reaprins.

Aflaţi în căutarea unui mijlocaş central, oficialii Stelei ar fi pus ochii pe „închizătorul” Gabriel Giurgiu, unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga I pe acest post.

După Cornel Râpă, Cristian Sârghi şi Adrian Sălăgeanu, fostul component al clubului Rubin Kazan (Rusia) a devenit cea de-a patra ţintă a campaniei curente de transferuri, dar, cel mai probabil, plecarea sa în altă parte va rămâne doar la stadiul de bârfă.

Aflat în cantonamentul din Germania cu lotul antrenat de Dorinel Munteanu, Giurgiu a refuzat să comenteze speculaţiile, spunând că se pregăteşte pentru un nou sezon cu Oţelul Galaţi.

„Nu pleacă, nu mai vine nimeni!”

Marius Stan, directorul general al „oţelarilor”, care a asistat recent la o partidă amicală a Stelei, a discutat cu managerul celor din Ghencea, Victor Piţurcă, dar susţine că n-a primit nicio ofertă pentru sportivul în vârstă de 28 de ani. „M-am săturat de bârfe! Gabi Giurgiu nu pleacă nicăieri, rămâne la Oţelul şi aşa se va întâmpla cu toţi jucătorii care se află acum în lot.

S-a închis taraba! Dacă n-au venit oferte până acum, deja este prea târziu. Nici nu mai vine nimeni, suntem acoperiţi pe toate posturile şi vreau să avem un sezon mai bun decât cel încheiat recent”, a afirmat şeful grupării dunărene.

Fanii Oţelului cunosc faptul că Giurgiu a fost vândut o dată, în vara anului 2007, la Rubin Kazan, pentru 500.000 de euro, el revenind acasă după un an de zile ca jucător liber de contract!

În week-end, revenirea la Galaţi

Echipa lui Dorinel Munteanu va susţine astăzi ultimul meci de verificare din cadrul turneului pe care îl desfăşoară în Landul Bavaria (n.r. – iată partidele jucate până acum: 2-1 cu Dynamo Budejovice, 3-0 cu Neftci Baku, 0-0 cu Wacker Burghausen şi 19-0 cu St. Johann).

De la ora 19.00 (ora României), Oţelul se va duela cu gruparea Al Ahli Jeddah din Arabia Saudită, pentru ca la finele săptămânii să revină la Galaţi şi să intre pe ultima sută de metri a pregătirii startului de campionat 2010-2011 al Ligii I. Aseară, după închiderea ediţiei, „oţelarii” au întâlnit-o pe Ferencvaros Budapesta.

Citit 1553 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.