Neînvinşi în Germania

Neînvinşi în Germania
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jucătorii lui Dorinel Munteanu au făcut 1-1 şi cu Al Ahli, din Arabia Saudită, şi ieri seară au revenit în ţară, în maxim o săptămână urmând să înceapă noul campionat al Ligii I * Oţelul va juca vinerea următoare pe terenul Sportului Studenţesc *

OŢELUL GALAŢI – AL AHLI JEDDAH (Arabia Saudită) 1-1 (1-1)

Meci amical de fotbal disputat miercuri seară, la Bad Endorf (Germania);

Au marcat: Ochiroşii 32’ / Rahim 36’;

OŢELUL: Grahovac – Cârjă, Sârghi, Costin, Cucu – Neagu, Giurgiu – Iorga, Elek, Ochiroşii – Borbely. Au mai intrat, după pauză: Abraham, Râpă, Sipovici, Perendija, Sălăgeanu, Ilie, Cojoc, Viglianti, Antal, Paraschiv, Buş, Pena, Avram.

„Ne considerăm prea buni”

Şase jocuri, dintre care trei victorii şi trei rezultate de egalitate. Acesta este bilanţul Oţelului în cantonamentul din Germania, mai toate partidele de verificare disputându-se în Austria, la graniţa cu Landul Bavaria.

Ultimul meci, cel cu arabii de la Al Ahli, nu i-a liniştit pe oficialii gălăţeni cu o săptămână înainte de startul ediţiei 2010-2011 a Ligii I, ci dimpotrivă.

„Parcă visăm când ne aflăm pe teren, ne trebuie altă atitudine, nu e cazul să ne considerăm mai buni decât suntem”, a comentat, destul de maliţios, directorul general Marius Stan, după remiza de la Bad Endorf, deşi formaţia din Arabia Saudită, una tehnică şi destul de iute, nu părea că buchiseşte fotbalul. 

Ochiroşii, gol din lovitură liberă

„Nu putem spune că e capăt de ţară că am făcut egal, până la urmă suntem neînvinşi în meciurile jucate în această vară, dar nu ne putem prezenta aşa în partidele oficiale”, a adăugat şeful clubului local de prim eşalon.

Cu un prim unsprezece bulversant – oare cum va arăta Oţelul la startul noului sezon? – formaţia dunăreană a ţinut mai mult de minge, a şi marcat prima în urma unei lovituri libere executate foarte bine de Ochiroşii (32’).

A încasat însă repede golul de 1-1 (Rahim a şutat din careu, după o fază de atac excelent lucrată – 36’), apoi a ratat de două ori chiar din poziţie de singur cu portarul! „Egal conform jocului”, a admis şi tehnicianul Dorinel Munteanu, care a zbierat mult de pe margine în aşteptarea unei victorii. 

I-au dat papucii lui Levnaici

Aseară, delegaţia „oţelară” a revenit acasă (n.r. – a aterizat la 19.45 pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” din Bucureşti) şi, începând de sâmbătă, va intra în linie dreaptă pentru jocul cu Sportul Studenţesc. Din lot nu mai face parte mijlocaşul sârb Zoran Levnaici, care n-a impresionat în luna de probă petrecută printre Paraschiv, Costin şi compania.

„Zoran nu era peste ce avem noi în vestiar, deci nu putea rămâne la Oţelul. Rămânem cu ceilalţi 25 de jucători. Avem un lot tânăr, de perspectivă, un lot de la care aşteptăm multe în noul campionat”, a mai spus Stan, care a ajuns în ţară cu câteva ore înaintea fotbaliştilor lui Munti.

Foto: Site oficial Al Ahli Jeddah

Citit 1189 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.