Unirea Braniștea, victorie la joc și eșec la penaltiuri

Unirea Braniștea, victorie la joc și eșec la penaltiuri
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Miercuri s-au disputat meciurile primei etape a competiției regionale în populara competiție "Cupa României". La Schela s-au întâlnit învingătoarele din județele Galați și Buzău, Unirea Braniștea și Voința Lanurile. În meciul propriu-zis, Unirea s-a impus cu scorul de 3-1 (2-1), după ce oaspeții au condus cu 1-0. Până la urmă, elevii antrenorilor Ionuț Niculcea și Ovidiu Lupu au pus stăpânire pe joc și s-au impus de justețe. Cele trei goluri ale brăniștenilor i-au avut ca autori pe Răducan (2) și Antofe.

Conform unei hotărâri a FRF, la meciurile acestei faze, indiferent de rezultat, s-a procedat la executarea loviturilor de departajare (penaltiuri). La acest capitol, buzoienii au fost mai preciși, câștigând cu 4-2. Pentru echipa noastră au punctat Năpârlică și Codreanu, iar Murgoci și Manea au ratat.

"Meciul de 90 de minute a fost controlat de noi, iar pe lângă cele trei goluri am irosit și alte oportunități importante de a marca, prin Năpârlică, Răducan și Hilohi. La loviturile de la 11 metri ne-au lipsit inspirația și, poate, concentrarea", ne-a spus Ovidiu Lupu, unul dintre antrenorii celor de la Unirea Braniștea.

Echipa aliniată: Vlasie - Popa, Codreanu, Gâță, Hilohi - Manea, Năpârlică, Custov, Dima - Răducan, Spânache. Au mai intrat: Lăutaru, Antofe, Drăgan, Ciotârcă și Murgoci.

Al doilea meci din grupă al celor de la Unirea va avea loc sâmbătă, în deplasare, la Pescărușul Sarichioi (Tulcea).

Citit 2840 ori Ultima modificare Joi, 07 Iulie 2022 21:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.