Oțelul încă mai caută jucători pentru Liga a II-a de fotbal

Oțelul încă mai caută jucători pentru Liga a II-a de fotbal
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Formația lui Dorinel Munteanu a legat două înfrângeri la scor, în fața unor adversari solizi din Liga a II-a.

Obiectivul de a prinde play-off-ul din primul sezon de Liga a II-a pare a fi tot mai greu de realizat pe zi ce trece la Oțelul. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost învinsă categoric în cele două partide amicale disputate până acum, în cadrul cantonamentului de la Poiana Brașov.

După 0-4 cu Gloria Buzău, sâmbătă a mai venit un duș foarte rece: 0-3 cu Unirea Slobozia.

Bilanțul este îngrozitor după două confruntări cu echipe din al doilea eșalon: niciun gol marcat și șapte încasate! Iar contul golurilor încasate putea fi mult mai mare, după numărul de ocazii create de adversari.

Zece transferuri nu sunt de ajuns!

Strategia de vară a Oțelului pare să lase de dorit, mai ales că după zece jucători nou-veniți managerul tehnic Dorinel Munteanu încă mai vrea transferuri!

”Rezultatul, cât și jocul, mai ales în repriza a doua (n.r. - la meciul cu Unirea Slobozia), mă face să fiu nemulțumit. Nu sunt îngrijorat, dar cred că ar trebui să ne trezim, pentru că nu știm în ce ligă jucăm. Probabil că mulți jucători de-ai noștri se trezesc tot în Liga a III-a, dar nivelul e altul în Liga a II-a. Sunt convins că până la startul primului joc îi voi face să înțeleagă. Este foarte grea adaptarea noilor veniți, fiindcă nu puteam să nu-i integrez din punct de vedere fizic 100%. Nu e nicio scuză că luăm goluri la faze fixe și pe greșeli individuale foarte ușoare. Eu sunt responsabil de aceste eșecuri și sunt convins că mă voi face înțeles de jucători, dacă nu, trebuie să mai fac transferuri. Făcând o analiză asupra celor două jocuri, e clar că mai avem nevoie de transferuri”, a spus Dorinel Munteanu.

Rareș Pop (portar), Reyes (fundaș central), Mabussi (fundaș stânga), Kip (mijlocaș central), Markovici (mijlocaș defensiv), Gorovei (extremă), Berisha (atacant), Băceanu (atacant), Mitoi (extremă) şi Maxim (extremă) sunt cele zece transferuri pe care le-a făcut Oțelul până acum. Acestora li se adaugă Stavrositu, aflat în probe. Dintre aceștia, Băceanu a plecat deja de la clubul gălățean, iar strategia din această vară ridică mari semne de întrebare.

În amicalul cu Unirea Slobozia, Dorinel Munteanu a început cu următoarea formulă: Dur-Bozoancă - Farcaș, Yabre, Reyes, Nedelea - Cisotti, Markovic, Kip - Mitoi, Cîrjan, Gorovei. Au mai intrat: Pop - Sîrghi, Mabussi, Rus, Nica, Jardan, Maxim, Berisha și Cireș.

Încă două amicale în Poiană

În cadrul stagiului de pregătire centralizată din Poiana Brașov, Oțelul va mai disputa alte două partide amicale, ambele cu adversare din Liga a II-a. Primul va fi cu FC Brașov (marți), iar al doilea cu Metaloglobus București (vineri).

Noul sezon al ligii secunde, primul pentru gălățeni după promovare, este programat să înceapă pe 6 august.

Citit 2611 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2022 11:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.