UPDATE Oțelul a remizat, dar a jucat mai bine: 0-0 cu Poli Iași

UPDATE Oțelul a remizat, dar a jucat mai bine: 0-0 cu Poli Iași
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

UPDATE. Debutul în Liga 2 a fost marcat de fanii Oțelului cu o prezență considerabilă pe stadion, mai ales pentru căldura pe care au avut-o de înfruntat.

Pe teren a fost 0-0, dar Oțelul a fost echipa cu ocaziile mai mari, în special la șutul din careu al lui Cîrjan din prima repriză. Una peste alta, s-a simțit faptul că echipa încă nu e la potențialul maxim, dar n-a fost mai prejos decât Poli Iași, echipa anunțată drept pretendentă la promovare.

Vom reveni cu amănunte.


Oțelul – Poli Iași, în prima etapă din Liga 2 * Derbiul rundei inaugurale din al doilea eșalon fotbalistic o are între protagoniste și pe formația lui Dorinel Munteanu.

Gata! Așteptarea a luat sfârșit, iar fanii fotbalului gălățean pot lua cu asalt din nou stadionul Oțelul, pentru că sâmbătă, cu începere de la ora 11,30, echipa favorită joacă pe teren propriu cu Poli Iași, în prima etapă din Liga 2. Meciul vine pe valul de entuziasm al anunțului parteneriatului de finanțare cu Combinatul, plus un moment artistic programat cu Delia, unul dintre artiștii de top în tendințele online-ului românesc.

Din pricina problemelor cu accidentările și a așteptării pentru încă doi-trei jucători în completarea lotului, Dorinel Munteanu nu se poate declara foarte entuziasmat de momentul primei etape, cu toate că a reiterat obiectivul pentru noul sezon: clasarea pe un loc de play-off.

"Sigur, ne așteaptă un meci extrem de dificil, cu o echipă care își dorește promovarea. Din păcate, nu mă pot baza pe toți jucătorii din lot, sunt ceva probleme cu accidentările. Mai aștept doi-trei jucători să aducem în perioada următoare ca să completăm lotul. Obiectivul a rămas același pe care l-am anunțat, dar pentru asta trebuie să muncim foarte mult", a spus Dorinel Munteanu.

Pentru meciul cu Poli Iași vor absenta Cisotti și Neagu, ambii accidentați, iar Ghiocel și Adăscăliței sunt incerți, după ce au ratat aproape integral perioada de pregătire.

Poli Iași vine la victorie

Considerată a fi una dintre principalele favorite la obținerea promovării în acest sezon, cu foarte multe transferuri realizate, echipa din Iași a anunțat că vine la Galați cu scopul de a obține toate cele trei puncte, prin vocea antrenorului Claudiu Niculescu.

”Va fi un meci dificil, în fața unei echipe de tradiție, ca și noi, care a făcut performanță cu actualul antrenor. Va fi greu și pentru că e primul meci oficial, nu avem încă ritm de joc. Întâlnim o echipă bună, cu un antrenor foarte bun, va fi entuziasmul unei nou-promovate și va fi greșit să tratăm meciul ca și cum jucăm cu o echipă nou-promovată. Avem valoarea și calitatea necesare pentru a ne întoarce de acolo cu trei puncte”, a spus Niculescu.

Meciul Oțelul – Poli Iași ar putea fi disputat din nou cu casa închisă, așa cum s-a întâmplat și la barajul cu Dante sau la amicalul cu FCSB. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport 1.

Se intensifică meciurile amicale

Echipa din Liga a III-a Unirea Braniștea va juca astăzi, în deplasare, la CSM Rm. Sărat, după o săptămână de pregătiri. A fost rezolvată legitimarea a doi juniori veniți de la Brăila, Gherghișan și Tarozzi, după ce au fost verificați de către antrenorul Ionuț Niculcea.

Și Sporting Liești are meci sâmbătă, acasă, cu Dinamo Bacău, după ce miercuri a remizat cu Sporting Juniorul Vaslui, 1-1 (gol Călin).

Alte două amicale cu echipe gălățene implicate: ACS Lascăr Schela – Voința Cudalbi și Covurluiul Tg. Bujor - CS Cireșu (jud. Brăila).

Citit 3738 ori Ultima modificare Miercuri, 10 August 2022 02:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.