Oțelul joacă pe terenul liderului, în etapa a patra a ligii secunde

Oțelul joacă pe terenul liderului, în etapa a patra a ligii secunde
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Gălățenii au de trecut un test important în vederea clasării pe un loc de play-off la capătul sezonului regulat.

CSC Șelimbăr – Oțelul este meciul care deschide runda a patra din Liga a II-a astăzi, de la 16,30. Partida, ce va fi transmisă în direct de canalele DigiSport și PrimaSport, se va disputa la Rm. Vâlcea, chiar dacă echipa gazdă este din județul Sibiu. Gălățenii, cu șapte puncte acumulate după trei etape, vor avea de jucat în compania liderului la zi. Cei de la Șelimbăr au câștigat toate cele trei partide de până acum: 1-0 cu FC Brașov, 4-0 cu Poli Timișoara (ambele acasă) și 2-1 cu Progresul Spartac (deplasare). Astfel că meciul Oțelului se anunță a nu fi deloc ușor, fapt scos în evidență și de Dorinel Munteanu, managerul tehnic.

”Jucăm pe terenul liderului și nu va fi ușor. Am văzut în meciurile disputate până acum că formează o echipă solidă, cu jucători cu experiență. Pentru noi este important să facem un joc bun și să reușim să ne întoarcem cu punct sau puncte. Pot spune că și un rezultat de egalitate ar fi mulțumitor, în condițiile în care jucăm pe terenul liderului, dar noi vom pregăti meciul pentru a-l câștiga. Sigur că ne dorim să ne clasăm pe un loc de play-off, dar trebuie să luăm fiecare partidă în parte, pas cu pas, pentru că toate jocurile sunt importante”, a spus Dorinel Munteanu.

Antrenorul gălățenilor nu se va putea baza pe căpitanul Costin Ghiocel la meciul cu Șelimbăr, după ce a ieșit accidentat în timpul partidei din runda trecută. Conform acestuia, Ghiocel va fi refăcut pentru meciul de peste două etape, când Oțelul va juca acasă cu Poli Timișoara. În locul lui Ghiocel ar putea intra astăzi unul dintre jucătorii Adăscăliței, Sîrghi sau Azinovici.

Două rezilieri în lotul Oțelului

În această săptămână au fost oficializate și două despărțiri în cadrul lotului gălățenilor. Este vorba despre fundașul central Reyes Villarreal și atacantul David Ilie. Primul, sosit din campionatul de fotbal din Nicaragua, nu s-a adaptat condițiilor impuse de Dorinel Munteanu și s-a ajuns la un acord de despărțire. Situația lui Ilie este diferită, întrucât acesta și-a dorit să-și găsească o echipă unde să poată prinde mai multe minute. Astfel, Oțelul a ajuns la patru rezilieri de contract cu jucătorii sosiți în această vară, după ce în aceeași situație au fost Mabussi și Băceanu. Mai mult, în următoarea săptămână gălățenii vor încerca să mai renunțe la încă un jucător dintre cei transferați în această vară.

Citit 3230 ori Ultima modificare Joi, 25 August 2022 23:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.