HANDBAL. Obiectivul echipei gălățene – menținerea în „Liga Florilor”

HANDBAL. Obiectivul echipei gălățene – menținerea în „Liga Florilor”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Nou-promovata în primul eșalon feminin de handbal, CS Municipal Galați, se află la doar o zi de debutul în noul sezon competițional. Sâmbătă, de la ora 13,00, elevele antrenorului Valeriu Costea vor da piept cu o fostă campioană și una dintre echipele de top ale handbalului nostru, SCM Rm. Vâlcea.

”Un meci dificil, pentru că peste toate cele mai jucăm și în deplasare. Mergem cu 16 jucătoare și ne dorim o evoluție cât mai onorabilă. Ținând cont de întregul context al campionatului, obiectivul nostru este să ne menținem în prima ligă, între cele mai bune echipe din țară”, ne-a declarat prof. Valeriu Costea.

Echipa a început campania de pregătire încă din 11 iulie și a adunat șapte săptămâni de antrenamente. În această perioadă a susținut și șapte meciuri de verificare, în principal cu echipe din prima linie, precum Craiova, Buzău sau Brăila, jocuri care au fost foarte utile.

Lotul cuprinde 19 jucătoare, dar, deocamdată, pe trei dintre ele nu se poate conta – Prescură, accidentată, Mancici și Djurovici au probleme cu viza.

Cele 16 jucătoare care fac deplasarea la Rm. Vâlcea sunt: Bianca Aron, Nicoleta Petre, Alexandra Prodan – Cristina Marcu, Ana Maria Lopătaru, Cristina Andrița, Mălina Bichir, Iulia Eiler, Andreea Merlă, Iasmina Ichim, Raluca Tănasă, Mădălina Manolache, Daniela Corban, Mădălina Mureș, Andreea Sandu și Bianca Zegrean.

Citit 893 ori Ultima modificare Joi, 25 August 2022 23:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.