Remiză albă: FCM Dunărea – CS Panciu 0-0

Remiză albă: FCM Dunărea – CS Panciu 0-0
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ciuda căldurii de ieri, jucătorii FCM Dunărea s-au mişcat destul de bine, în meciul de verificare. Parteneră de joc a fost echipa antrenată de Sorin Haraga – CS Panciu, din Liga a III-a, la care va evolua şi dunăreanul Bozean.

Gălăţenii au dominat „amicalul”, şi-au creat 6-7 oportunităţi la poarta adversă, dar nu au reuşit niciun gol. Au irosit ocazii bune Cârjan şi Enache – câte două, Pribac şi Stelian Cucu. Dar cea mai mare a fost cea irosită de State, care a ratat un penalti.

„Cei 25 de jucători din lotul nostru răspund programului impus – la antrenamente şi jocuri – dar pot spune că mai avem probleme de pus la punct. În principal ne interesează omogenizarea echipei, pe care o vom rezolva prin următoarele jocuri de verificare”, ne-a declarat antrenorul Viorel Tănase (FOTO).

Tehnicianul gălăţean a început jocul în formula: Mindileac – Agache, Marin, Velescu, D. Popescu – Pribac, Cucu, D. Florea, V. Munteanu – Enache, Cârjan.

Pe parcursul jocului au mai intrat pe teren: Cioinac, Cristea, Bostan, Cristescu, Grosu, State, Căldăraru, Chelaru şi Todoran.

Şi în meciurile următoare, accentul va fi pus pe omogenizare. Iată programul acestora:

•    Sâmbătă, 31 iulie – cu Steaua II, în deplasare,

•    4 august – cu Delta Tulcea,

•    7 august – returul cu Steaua II,

•    11 august - cu Gloria Buzău (echipă antrenată de Mişu Ciobanu),

•    14 august – în deplasare, la Focşani, unde antrenor este Adrian Toma, fost jucător al Oţelului, cu câţiva ani în urmă.

Citit 865 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.