Oţelul – Basel şi un concert în aer liber

Oţelul – Basel şi un concert în aer liber
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fanii Oţelului vor putea să urmărească mâine seară primul meci de Liga Campionilor al Oţelului Galaţi pe două ecrane de proiecţie care vor fi amplasate pe esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Înainte de începerea partidei, pentru încălzirea atmosferei, va concerta trupa „Over”.

Evenimentul este susţinut din forţele proprii de Primăria Galaţi, parteneri fiind Centrul Cultural „Dunărea de Jos” şi RDS&RCS. Vizionarea în aer liber a meciurilor Oţelului ar putea deveni tradiţie, potrivit declaraţiei viceprimarului Nicuşor Ciumacenco. „Este normal să le oferim suporterilor posibilitatea să vadă meciul în aer liber, atmosfera fiind mai plăcută. Ne aşteptăm să se adune câteva mii de oameni, de aceea am dorit să avem şi o trupă de muzică.

Dorim să extindem această formulă pentru toate meciurile pe care le va disputa Oţelul. Încercăm să facem acelaşi lucru şi la alte meciuri de interes din Champions League. După ArcelorMittal Galaţi, cel mai important sponsor pe care l-a avut echipa de fotbal în ultimii ani a fost Primăria Galaţi. În ultimii trei ani a beneficiat de peste 4 milioane de lei de la bugetul local iar în acest an va beneficia de 2.150.000 lei”, a susţinut Ciumacenco.

Citit 943 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.