Două înfrângeri pentru echipele gălățene
Foto: Sportul Ilustrat

Două înfrângeri pentru echipele gălățene
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Etapă tare urâtă în Liga a III-a de fotbal pentru cele două echipe din județul nostru. Atât Lieștiul, cât și Braniștea au pierdut, în deplasare, cu 8 goluri primite.

* Sporting Liești a jucat la CSM Focșani și a primit cinci goluri, cu doar unul singur marcat (1-5). Focșănenii au început tare și după jumătate de oră tabela arăta deja 4-0. Un ușor reviriment pentru 1-4, dar numai atât. Autorul golului, Grigoraș, într-o repriză a doua ceva mai echilibrată, dar, în general, cu o echipă a Lieștiului care a rămas datoare.

Echipa folosită: A. Brăneț - Mereuță, Maftei, Cucu, Sevastian - Munchiu, Mihu - Stan, Grigoraș, Iordache - Costea. Au mai intrat: Chiriac, Dima, Ștefănescu și Popa.

* Nou-promovata Unirea Braniștea a jucat pe terenul liderului - Metalul Buzău și a pierdut la scor de neprezentare, 0-3 (0-1). Echipa gălățeană n-a jucat deloc rău, până la pauză a irosit trei situații de singur cu portarul, prin Răducan (de două ori) și Spânache. Din minutul 60, însă, oaspeții au jucat în zece, Voicu fiind eliminat prea ușor, pentru două galbene, de către arbitrul bucureștean Mădălin Marinescu.

Antrenorul Ionuț Niculcea a început cu: Ursu - Mihai, Gâță, Voicu, Hilohi - Năpârlică, Răducan - Oniciu, Gherghișan, Țicămucă - Spânache. Au mai intrat: Dumitru, Popa, Enache, Tarozzi și Custov.

În runda a cincea se va juca astfel: Unirea Braniștea - Dinamo Bacău și Sporting Liești - Voința Limpeziș.

* În Liga I feminină, FC Universitatea a jucat acasă cu Banatul Reșița și a pierdut din nou la un scor categoric, 0-10 (0-4). În etapa viitoare, gălățencele vor evolua tot pe teren propriu, cu multipla campioană Olimpia Cluj.

Citit 2609 ori Ultima modificare Luni, 19 Septembrie 2022 08:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.