Din sportul gălățean. Campionii joacă la Zalău

Din sportul gălățean. Campionii joacă la Zalău
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

VOLEI. În etapa a treia a Diviziei A1 de volei, echipa masculină Arcada s-a deplasat în vestul țării, pentru partida cu SCM Zalău. Un meci important pe care campionii îl vor juca numai la victorie. Partida are loc sâmbătă, de la ora 15.00 (TVR 3).

HANDBAL. Fetele de la CSM Galați au jucat bine o repriză, dar la fluierul final s-au aflat în deficit de patru goluri: 30-26, ratând posibilitatea de a o învinge pe CS Mioveni și de a obține primul succes din acest sezon. "Liga Florilor" se întrerupe pentru trei săptămâni.

Băieții de la CSU vor juca în deplasare, duminică, la CSM II Suceava.

FOTBAL. Fetele de la FC Universitatea susțin duminică o nouă partidă în Liga I, pe teren propriu. Meciul începe la ora 10.00, la Stadionul "Siderurgistul", iar parteneră le este echipa bucureșteană Fair-Play.

Altfel, echipele de fotbal juniori U17 și U19 au jucat pentru "Cupa României". Rezultatele înregistrate: LPS Galați - Oțelul 2-1 și Victoria Delta Tulcea - CSM Galați 2-3 (la Under 17), respectiv, LPS - Oțelul 2-4 și Delta - CSM 1-2 (Under 19), echipele învingătoare calificându-se pentru turul al doilea.

Citit 836 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2022 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.