Galaţiul simte gustul Ligii Campionilor la futsal

Galaţiul simte gustul Ligii Campionilor la futsal
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

United, campioana României, ține capul de afiș în această săptămână prin organizarea unei grupe pe teren propriu alături de Benfica, Uragan și Haladas. Galațiul sportiv a cochetat cu grupele Ligii Campionilor la fotbal prin Oțelul și la volei feminin prin CSU Metal, dar niciodată n-a avut șansa să găzduiască partide de asemenea anvergură. Iată că, prin intermediul campionilor României la futsal - United, orașul nostru are ocazia să simtă la propriu gustul Ligii Campionilor – cea mai importantă competiție internațională la nivel de cluburi.

Se poate spune că e cel mai de preț eveniment sportiv organizat vreodată la Galați, iar publicul gălățean are șansa să urmărească, de miercuri până sâmbătă, șase partide de înalt nivel.

Programul complet al grupei se prezintă astfel: Haladas – Benfica (miercuri, ora 17,00), United – Uragan (miercuri, ora 20,00), Benfica – Uragan (joi, ora 17,00), United – Haladas (joi, ora 20,00), Uragan – Haladas (sâmbătă, ora 14,00) și United – Benfica (sâmbătă, ora 17,00).

Bilete și abonamente puse în vânzare

Gălățenii care doresc să participe la deosebitul eveniment de la Sala Sporturilor pot achiziționa abonamente de acces pentru toate cele trei zile. Prețul pentru un astfel de tichet este de 100 de lei, iar cu 150 de lei poate fi achiziționat un abonament valabil pe tot sezonul 2022-2023 al gălățenilor de la United. Clubul organizator a pus la dispoziție un sector family zone – pentru cei care vor să vină alături de copii la meciuri (gratuit pentru cei sub 14 ani însoțiți de adulți), dar și unul pentru galerie, unde prețurile sunt mai mici. De asemenea, pot fi achiziționate și bilete doar pentru câte o zi, la 50 de lei.

Bilete și abonamente se pot achiziționa online pe platforma bilete.ro, dar și fizic la Poștă (nr.1, nr. 5, nr. 6), la centrele Inmedio (Auchan, Kaufland, Shopping City) și la Germanos.

Vom juca cu inima!

United a reușit în urmă cu două ediții să obțină rezultate surprinzătoare în Liga Campionilor, ajungând până în optimi (sistem competițional fără grupe, la acea vreme, din cauza pandemiei), astfel că gălățenii își pun speranțele în obținerea măcar a unui succes, chiar dacă adversarii pornesc drept favoriți. Antrenorul-jucător Florin Ignat consideră că aportul publicului poate fi un factor decisiv într-o eventuală reușită a gălățenilor.

”Întotdeauna ne-am simțit bine când am jucat acasă, drept dovadă sunt rezultatele foarte bune, chiar și atunci când am fost conduși și am reușit să revenim. Publicul nostru este foarte important și ne împinge de la spate în momentele grele. Suntem onorați să organizăm o astfel de competiție și, cu siguranță, vom da totul pentru a ne ridica la nivelul adversarilor. Nu știu exact ce bugete au echipele adverse, cu siguranță că sunt peste posibilitățile noastre, dar vom juca cu inima! Suntem cu toții nerăbdători să jucăm în fața fanilor noștri la un meci de Champions League”, a spus Ignat.

Repetiție cu multe goluri

Ultimul meci oficial înaintea startului în grupele Ligii Campionilor pentru United a fost de bun augur, din punct de vedere ofensiv. Gălățenii au câștigat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 7-5, cu Luceafărul Buzău. Marcatorii golurilor: Araujo, Cireș (2), Boșneagă și Pele (3).

United a început în formula: Toniță – Crișan, Araujo, Pele, Boșneagă. Lotul este completat de Cîrdei – Dudău, Burdujel, Petică, Arghire, O. Cireș, Crăciun, Ignat și Oană.

Citit 1987 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2022 13:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.