Din sportul gălățean. Gălățencele vor juca pe 30 noiembrie

Din sportul gălățean. Gălățencele vor juca pe 30 noiembrie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. Competiția internă feminină de handbal continuă să fie întreruptă din cauza prezenței "tricolorelor" la Campionatul European. Echipa gălățeană CS Municipal folosește această perioadă pentru pregătiri cât mai amănunțite în vederea partidelor rămase de disputat din turul campionatului. Din păcate, până în prezent, elevele antrenorului Valeriu Costea nu au cunoscut gustul victoriei, în cele șapte meciuri disputate. Primul meci după reluare va avea loc pe 30 noiembrie, în deplasare, la multipla campioană națională CSM București.

PATINAJ. Antrenorul gălățean Dorin Radu a organizat un concurs de selecție pentru alcătuirea lotului de patinaj viteză ce va reprezenta Clubul Dunărea la Campionatul Național de la Cârța.

VOLEI. Arbitrul internațional de volei Lucian Năstase va fluiera, în această seară, în Belgia, unde se întâlnesc echipele campioane ale Belgiei și Franței, în competiția masculină a Champions League.

Altfel, în primul eșalon de volei feminin, a fost etapă intermediară. În două dintre meciuri au oficiat observatori gălățeni: Florin Dimachi la Dinamo - Argeș Pitești, respectiv, Nicolae Marin la SCM "U" Craiova - CSO Voluntari.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

 
Citit 671 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2022 23:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.