Galaţiul are din nou Direcţie pentru Sport şi Tineret!

Galaţiul are din nou Direcţie pentru Sport şi Tineret!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Printr-o Hotărâre de Guvern, Direcţia Judeţeană pentru Sport, respectiv, pentru Tineret şi-au încetat activitatea la începutul acestei săptămâni.

Prin acelaşi act normativ, la aceeaşi dată, a luat fiinţă Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Galaţi, instituţie care va fi condusă, provizoriu, de către prof. Maria Magdalena Irincu (FOTO).

Fosta campioană olimpică şi mondială la canotaj academic va ocupa funcţia de director şi, în afară unificării patrimoniului şi a activităţii curente, va asigura şi organizarea concursului pentru ocuparea postului de conducător al noii instituţii. 

În faţa unei asemenea provocări, Irincu s-a arătat deosebit de optimistă în ceea ce priveşte viitorul sportului şi al tineretului şi, cum stă bine unei mari campioane, hotărâtă să lupte pentru realizarea obiectivelor. 

În perioada de care am amintit urmează a se comasa anumite servicii ale celor două instituţii (administrativ, economic, secretariat), de activitatea specifică urmând a se ocupa şase persoane (patru la sport şi două la tineret), exact numărul de funcţionari existenţi.

Zestrea noii instituţii va fi compusă din sediul de la Liceul de Marină (inclusiv spaţiul de cazare), taberele de la Gârboavele şi Buciumeni, din partea tineretului; Centrul Olimpic de box, Complexul „Sport” (alimentaţie şi cazare), Complexul „Dunărea” (sediu, bazin olimpic descoperit, sală de judo, teren minifotbal, teren baschet) - din partea sportului. 

Am mai aflat că Magdalena Irincu va susţine concurs pentru postul de conducător împreună cu Ana Maria Vasiliu - de la tineret.

Citit 1779 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.