Din sportul gălățean. United, succes clar la Cluj

Din sportul gălățean. United, succes clar la Cluj
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

FUTSAL. United Galați a continuat seria meciurilor câștigate din Liga I cu un nou succes obținut miercuri seară, în deplasare, pe terenul celor de la Clujana Cluj-Napoca. Gălățenii s-au impus cu scorul de 15-3, marcatori fiind: Dudău, Araujo - câte trei goluri, Burdujel, Cardenas, Boșneagă - câte două goluri, Ignat, Arhire și portarul Cîrdei - câte un gol. United se menține pe primul loc în ligă.

VOLEI. În Divizia A1, competiția feminină a primului eșalon, arbitrul gălățean George Grădinaru a fost delegat la partida Rapid București și Argeș Pitești.

HANDBAL. În eșalonul secund de handbal, CSU Galați a dispus de Poli Iași, liderul Seriei A, cu un scor categoric: 35-26 (19-12). Vom reveni cu amănunte.

KARATE. Astăzi și mâine (19-20 noiembrie) au loc, în Slovenia, ultimele întreceri ale Campionatului Mondial de karate tradițional pentru juniori, tineret, seniori. O competiție de anvergură, la care sunt prezenți și sportivii gălățeni, ce reprezintă Clubul Meyko, CS Municipal și Kodo.

FOTBAL. Cele două echipe gălățene din ”Liga Elitelor” – Școala de Fotbal Oțelul și ACS Junior – vor deschide seria meciurilor din returul Campionatului de juniori – Under 15 (duminică, 20 noiembrie). 

 

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 642 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2022 23:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.