VOLEI. CSM Arcada a cedat pe propriul teren

VOLEI. CSM Arcada a cedat pe propriul teren
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Meciul CSM Arcada – Steaua  se anunța, din start, unul foarte disputat, fiind al doilea din acest sezon, după cel din ”Cupa Arcada”. Se știe, trofeul gălățean fusese adjudecat de bucureșteni și se aștepta la o revanșă.

 

Din păcate, aceasta nu a venit, motivele fiind mai numeroase. Echipa noastră pornea din start fără aportul trăgătorului Vasile Talpă - accidentat, iar la începutul meciului s-a accidentat și Malescha, după o ciocnire nefericită cu Kantor, la primirea balonului în propriul teren.

În aceste condiții, jucătorul german a fost nevoit să stea în afara terenului, deși ar fi fost mare nevoie de el în joc. La acestea, se pare că s-a adăugat și o oarecare stare de oboseală, inerentă de altfel într-un început de sezon extrem de încărcat.

Sub aceste auspicii, s-a desfășurat meciul celor două fruntașe ale voleiului românesc în care, din nefericire, băieții noștri au avut în față un adversar într-o zi de grație. Oaspeților le-a ieșit aproape totul. Bucureștenii au câștigat primul set fără prea multe probleme, și pe al doilea, după o dispută mai echilibrată.

A fost și o decizie de arbitraj îndelung contestată – ”centralul” indicase punct pentru Arcada, dar secundul a intervenit, trimițând punctul echipei oaspete. Și pentru că respectiva situație era în final de set, acesta a revenit bucureștenilor.

La 0-2, elevii antrenorului Sergiu Stancu și-au strâns rândurile, s-au văzut din ce în ce mai bine setul trei, pe care l-au dominat: 6-4, 9-7, 18-13 și 25-15. Din păcate, egalarea la seturi nu a venit, Steaua câștigându-l pe al patrulea, iar tabela a arătat 3-1 la final; la seturi: 25-15, 25-22, 15-25 și 25-22.

Partida a fost arbitrată de internaționalii Paul Szabo (Oradea) și Bogdan Stoica (București).

Arcada a început în formula: Butnaru, Malescha, Bala, Bartunek, Sobirov, Madsen – Kantor (libero).

Au mai intrat și ceilalți de pe bancă, apți de joc: Magdaș, Rață, Lescov, Mihălescu și Smits.

În meciul următor, echipa gălățeană va juca în deplasare la CSM Suceava, în etapa a VIII-a a Diviziei A1.

Citit 668 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2022 14:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.