Rugbiştii de la „Traian Vuia” - turnee în Bulgaria şi Suedia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 5-8 august echipa de seniori a Colegiului Tehnic “Traian Vuia” a fost invitată în Bulgaria, localitatea Gabrovo, unde au susţinut două meciuri de verificare în compania formaţiei locale Iantra Gabrovo.

În primul meci echipa gălăţeană s-a impus cu scorul de 17-12, după un meci greu, dominat de către echipa bulgară. În al doilea joc echipa gălăţeană s-a impus categoric, cu scorul de 54-21, după un meci spectaculos, cu multe eseuri.

Antrenorul Marius Secuianu a avut la dispoziţie următorul lot: Carabet, Tasci, Pecingină, Lupoaie, Dănăilă, Florea, Costin, Popa, Cosmiuc , Lazăr, Crăciun, Maftei, Partenie, Negru, Stanciu, Ciorâţă, Ceaprazaru, Stroie, Alexa, Mocanu, Plăiaşu şi Gheorghe.

Pe data de 21 august se va relua Campionatul Diviziei A, după o pauză de două luni, echipa gălăţeană mai având de disputat două meciuri: acasă cu Calatis Mangalia şi în deplasare la Buzău, cu formaţia locală Martelli-Stejarul.

* În perioada de 18-22 august echipele de juniori ale Colegiului Tehnic „Traian Vuia” sunt invitate să participe, pentru a cincea oară, la Rugby Festival din localitatea Trelleborg  - Suedia.

La acest turneu participă peste 20 de cluburi din întreaga Europă. Echipele gălăţene au avut o comportare onorabilă în ediţiile trecute, clasându-se pe locuri fruntaşe.

Citit 862 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.