SPECIAL DE MONDIAL. Senegal - Olanda 0-2: Nici Olanda nu mai e ce-a fost

SPECIAL DE MONDIAL. Senegal - Olanda 0-2: Nici Olanda nu mai e ce-a fost
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cine n-ar fi știut culorile de pe echipament ale celor două echipe n-ar fi ştiut care-i Olanda și care-i Senegalul, la cum s-a jucat în cel de-al doilea meci din cadrul Grupei A a Mondialelor din Qatar.

A fost un meci fără prea multe comentarii de stârnit, poate doar că fotbalul a avut cel mai mult de pierdut. Olandezii s-au întărit în defensivă, aliniind o linie stelară (De Ligt, Van Dijk, Ake), dar au rămas fără mai nimic pe atac. A ajuns Janssen, după trei ani de jucat prin Mexic, să fie titular ca vârf, o veritabilă insultă la adresa marilor atacanți batavi din istoria Cupelor Mondiale.

De partea cealaltă, Senegalul n-a forțat prea tare. Rămași fără Mane, accidentat pentru turneul final, senegalezii au părut prea respectuoși în fața statutului de favorită al Olandei - care până în minutul 85 n-a tras niciun șut pe poartă! Eh, acel prim șut a fost și golul care a deblocat partida - reușita lui Gakpo, din pasa lui Frankie de Jong, a făcut ca Olanda să-şi păcălească până la urmă adversarul pentru cele trei puncte. S-a făcut și 2-0 în prelungiri, prin Klaasen (min. 90+9).

În celălalt joc al grupei, Qatar - Ecuador 0-2, în meciul de deschidere a competiţiei.

În etapa a doua a Grupei A, vineri, 25 noiembrie, se va juca astfel: Qatar - Senegal, Ecuador - Olanda.

Citit 474 ori Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2022 21:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.