Din sportul gălățean. Arcada joacă în Finlanda

Din sportul gălățean. Arcada joacă în Finlanda
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

VOLEI. CSM Arcada îşi va continua parcursul european în CEV Cup, în meciurile din optimile de finală. Primul meci este programat miercurea viitoare (30 noiembrie), în deplasare, în Finlanda, cu Savo Volley Kuopio, echipa cu care voleibaliştii gălăţeni au mai jucat acum trei ani. Meciul retur este programat, la Galați, două săptămâni mai târziu, pe 14 decembrie.

BADMINTON. La finalul acestei săptămâni (25-27 noiembrie), la Timișoara vor avea loc întrecerile individuale contând pentru Campionatul Național de badminton - Under 15 (cadeți) și seniori. În concurs se vor afla și sportivii gălățeni de la CS Universitatea și Siderurgistul.

FOTBAL. În "Liga Elitelor" la fotbal pentru juniori Under 15 a avut loc derbiul echipelor gălățene ACS Junior și Școala de Fotbal Oțelul, cea de-a doua echipă impunându-se la un scor categoric: 5-1.

HANDBAL. Într-un meci derbi gălățean, handbalistele junioare III de la CS Municipal au învins echipa CS Școlar la o diferență categorică: 39-14 (18-8). Pentru echipa învingătoare - liderul seriei - cele mai multe goluri au înscris Bucner 8, Ghimpu și Munteanu - câte 5.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 633 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2022 04:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.