VOLEI. CSM Arcada, meci de 3-0

VOLEI. CSM Arcada, meci de 3-0
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În primul eșalon masculin de volei, gălățenii de la CSM Arcada au avut un meci mai puțin solicitant. ”U” Cluj este o echipă din coada clasamentului, ce evoluează numai cu jucători autohtoni în formulă. De aici și ideea de un joc de 3-0 din start. Și așa a și fost, jucătorii Arcadei au stăpânit permanent frâiele meciului și s-au impus cu justețe: 3-0 (25-14, 25-16, 25-12). Elevii antrenorului Sergiu Stancu veneau după un succes clar în CEV Cup, 3-1 în Finlanda, și au abordat partida în aceeași notă de învingători, nelăsând prea multe speranțe tinerei echipei clujene. Dovadă este și diferența arătată în cele trei seturi, în care doar în primele schimburi de mingi a existat ceva echilibru. În rest ... ne-a arătat tabela.

Întâlnirea a fost oficiată de arbitrii Cristian Ouatu și Octavian Diaconiță (Piatra Neamț).

Sextetul de start: Mihălescu, Talpă, Smits, Rață, Bartunek, Sobirov – Kantor (libero). Au mai jucat: Cristudor, Lescov, Madsen, Magdaș și Butnaru.

Celelalte rezultate ale rundei a noua: Rapid – Baia Mare 3-0, Dinamo – Unirea Dej 3-0, Zalău – Craiova 0-3, Știința București – CSM Suceava 3-0 și CSM Constanța – Steaua (se joacă luni).

Gălățenii mai au de disputat cinci jocuri în acest an calendaristic, la Rapid și la Craiova în campionat, acasă cu Savo Koupio și cu Unirea Dej, plus un meci de Cupă cu ”U” Cluj.

Citit 968 ori Ultima modificare Duminică, 04 Decembrie 2022 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.