Eliminare din Cupa României: Oțelul – Gloria Buzău 0-2

Eliminare din Cupa României: Oțelul – Gloria Buzău 0-2
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Gălățenii au încheiat socotelile legate de Cupa României odată cu partida de pe teren propriu, a treia din faza grupei, cu Gloria Buzău (scor 0-2). Practic, eliminarea a fost concretizată din minutul 12, când UTA deschisese scorul la Mioveni și cele două echipe împreună au trecut mai departe, indiferent de rezultatele din celelalte partide din grupă.

Meciul Oțelului cu Gloria Buzău a fost unul început pe raport de forțe diferit între cele două echipe. Dacă Dorinel Munteanu a ținut să menajeze o parte dintre jucători și să le ofere minute altora care au evoluat mai puțin, de partea cealaltă Mihalcea a trimis tot ce avea mai bun la dispoziție. Acest lucru s-a văzut și în jocul din prima repriză, când oaspeții au fost mai periculoși. Deschiderea de scor i-a aparținut Gloriei Buzău, când Lazăr a speculat o pasă greșită a lui Markovic și jucătorul oaspeților a marcat din postură de singur cu portarul.

Oțelul a jucat mai bine în repriza a doua, mai ales după schimbările făcute de Dorinel Munteanu încă din prima parte, dar tot Gloria Buzău a marcat după un contraatac prin Boiciuc.

Oțelul a început în formula: Pop – Rus, Azinovic, Ghiocel, Panait – Jardan, Markovic, Cisotti – Mitoi, Bokashvili, Gorovei. Au mai intrat: Cireș, Neagu, Maxim, Adăscăliței și Berisha.

Odată cu acest meci s-a încheiat anul 2022 pentru gălățeni, care nu se pot declara nemulțumiți, ci dimpotrivă, având în vedere parcursul din campionat.

Citit 2935 ori Ultima modificare Joi, 08 Decembrie 2022 21:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.