UPDATE. Handbalistele de la CSM Galați, învinse în fieful Rapidului

UPDATE. Handbalistele de la CSM Galați, învinse în fieful Rapidului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE. În etapa a X-a din Liga Florilor la handbal feminin, formaţia Rapid Bucureşti a învins cu 39-26 (22-13) echipa CSM Galați, într-un meci dominat de campioanele României. CSM Galați va disputa ultimul meci din 2022, joi, 29 decembrie, când va întâlni pe teren propriu pe CSM Tg Jiu.


HANDBAL. Joi, de la ora 18,00, în Sala "Rapid" din Giuleștiul bucureștean, este programat un meci cu multă încărcătură. Se întâlnesc echipele de handbal feminin Rapid București și CSM Galați, două formații cu stări de spirit total opuse, datorate pozițiilor din clasament. "Mergem în Capitală cu gândul unei prestații cât mai bune, în fața unei echipe care se descurcă foarte bine în campionat, dar și în Champions League",  ne-a spus antrenorul Valeriu Costea.

BASCHET. Șapte juniori de la Academia de Baschet Phoenix (manager Florin Nini) au făcut pasul spre loturile naționale în acest an. Este vorba despre cinci băieți Under 16: Matei Sorodoc, David Brăilescu, Cosmin Buboiu, Mihnea Dănău şi Sebastian Boghean, plus două fete Under 15: Ana Maria Carp și Ana Tiron.

TENIS. Gălățeanul David Cristian Carteputredă (ex-Viva Tenis Club) a câștigat, la dublu, alături de Jonas Kucena (Cehia), turneul J4 de la Baku (Azerbaidjan). Cei doi i-au învins în ultimul act pe Ivan Nikolaev şi Vladimir Pavlov (Rusia), cu scorul de 6-1, 6-3.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1490 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Decembrie 2022 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.