Din sportul gălățean. Clubul Dunărea, bilanț de sfârșit de an

Din sportul gălățean. Clubul Dunărea, bilanț de sfârșit de an
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

TOP 2022. Sportivii Clubului Dunărea practicanți ai halterelor au încheiat activitatea competițională a acestui an cu un bilanț foarte bun. Elevii antrenorilor Marin Otinceanu și Nicolae Mihai au cucerit 33 de medalii la Campionatul Național, dintre care 13 de aur, plus altele la CE. În fruntea listei laureaților se află viitoarea profesoară de educație fizică Alexandra Alexe, cu 9 medalii din cel mai prețios metal (câte 3) la "Europenele" de tineret, la "Naționalele" de tineret și tot atâtea la seniori.

VOLEI. CSU Hygenium joacă, astăzi, în Capitală, cu echipa Colegiului Tehnic Feroviar "Mihai I" (ora 14,00). Este ultimul meci din acest an, ultimul meci din turul diviziei secunde - Seria Est . a Campionatului feminin. Primul meci din retur va fi pe 21 ianuarie, acasă cu CSM București.

ARBITRAJ. Arbitrul gălățean de volei George Grădinaru se va afla, astăzi, la "pupitrul" meciului feminin, din primul eșalon, Argeș Pitești - SCM "U" Craiova.

HOCHEI. Campionatul Național de hochei pentru echipele de seniori se reia la finele săptămânii viitoare. Pe 7 ianuarie 2023, CSM Galați va disputa, pe gheața proprie, o "dublă" cu Sportul Studențesc. În clasamentul la zi, hocheiștii gălățeni se situează pe locul patru, cu 29 de puncte. Poziția din clasament le dă dreptul să spere în calificarea la turneul play-off.

Citit 754 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Decembrie 2022 10:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.