CSM Galați se menține în cursa pentru play-off

CSM Galați se menține în cursa pentru play-off
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Anul 2023 a fost început cu un succes de către CSM Galați în Liga Națională de baschet masculin, scor 86-67, cu CSM Focșani. În meciul de duminică seară, de la Sala ”Dunărea”, gălățenii n-au făcut cel mai bun meci al lor, dar au reușit să se desprindă la conducere din ”sfertul” al treilea.

"Ne bucurăm că am reușit să câștigăm, dar nu sunt mulțumit de jocul arătat. Consider că putem mai mult și avem nevoie de acea mobilizare exemplară pe care am arătat-o și în alte jocuri. Este un campionat strâns în continuare și ne dorim să scoatem cât mai mult din următoarele partide", a spus antrenorul Florin Nini, la finalul meciului.

Pentru gălățeni au intrat în joc și doi tineri gălățeni, Sebastian Boghean (14 ani) și Theodor Gherman (19 ani). Cel mai bun marcator a fost Gibbs Jr., cu 16 puncte, urmat de Calenic și Armus - cu câte 14, Ciotlăuș (13), Harris-Dyson (12), Mitrovici (9), Nikolici (6), Prijovici (2) și Petică.

Următorul meci al gălățenilor este tot acasă, la Sala Sporturilor "Dunărea", sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 19:30, cu Laguna București.

În clasament, CSM Galați se află pe locul al cincilea, cu șapte victorii, la fel ca Dinamo, Voluntari și Constanța.

Citit 789 ori Ultima modificare Marți, 10 Ianuarie 2023 06:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.