Din sportul gălățean. Șahiștii CSM au sala lor

Din sportul gălățean. Șahiștii CSM au sala lor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

INAUGURARE. A fost inaugurată sala de antrenament a șahiștilor de la CS Municipal Galați. Dragoș Leu, Randi Galeș, Sofia Teodorescu și ceilalți jucători extrem de talentați de la CSM beneficiază de condiții excepționale de pregătire, într-un sediu modern și primitor. Antrenorii Marius Manolache și Lucian Jugaru vor coordona activitatea celor care practică sportul minții la acest club, într-o sală de cel mai înalt nivel. Șahiștii gălățeni sunt hotărâți să răsplătească eforturile făcute și să obțină rezultate din ce în ce mai bune.

HANDBAL. Au fost trase la sorți meciurile optimilor de finală ale "Cupei României". Gălățencele de la CSM Galați, participante în "Liga Florilor", vor juca cu Corona Brașov (eșalonul al doilea), pe 23 februarie, în deplasare.

RUGBY. Echipa națională de rugby a României s-a reunit în primul stagiu de pregătire din 2023. Stafful tehnic condus de Eugen Apjok a selecționat pentru acest cantonament 35 de jucători, toți evoluând în campionatul intern. Singurul jucător din afara României este Robert Irimescu, care evoluează în SUA, aceasta aflându-se la prima lui convocare. Printre cei selecționați se află și tecuceanul Florin Bărdașu.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 536 ori Ultima modificare Luni, 23 Ianuarie 2023 09:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.