Din sportul gălățean. „Maratonul Unirii”

Din sportul gălățean. „Maratonul Unirii”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

ATLETISM. La Focșani au avut loc marți, 24 ianuarie, întrecerile ediției a VII-a a "Maratonului Unirii". Au luat parte alergători din șase județe, printre aceștia aflându-se și gălățeanul Cătălin Brăila.

VOLEI. În cel de-al doilea eșalon feminin de volei au început meciurile returului. În prima etapă, gălățencele de la CSU Hygienium au jucat în Capitală, cu echipa CS Municipal. După o dispută echilibrată, bucureștencele au câștigat cu scorul de 3-2 (17-15, în decisiv). În tur a fost 3-1 pentru gălățence. După acest meci, grație punctului cucerit, echipa antrenată de Adriana Dumitru și Ileana Berdilă a urcat pe locul al doilea în clasamentul seriei Est.

FOTBAL. Echipa feminină de fotbal FC Universitatea Galați va începe perioada pregătirilor pentru sezonul de primăvară pe 2 februarie. Antrenamentele se vor desfășura numai la Galați, iar antrenorul Gabriel Călinescu are la pregătiri 20 de fete. În perioada următoare, pe 4 martie, vor debuta meciurile pentru turneele play-off (locurile 1-6) și play-out (7-12) din Liga I. Gălățencele au de susținut și un meci în optimile "Cupei României", adversara nefiind încă stabilită.

LUPTE. "”Prima competiție oficială la care vom participa vor fi calificările pentru turneul final al Campionatului Național pentru copii. Contăm pe Luca Stoian, dar vom prezenta și alți sportivi de perspectivă", ne-a spus Dumitru Ghețu, care împreună cu Lucian Militaru îi pregătește pe luptătorii de la VypGuard Tecuci. Trebuie spus că Luca Stoian și David Militaru au fost selecționați pentru pregătiri la Centrul Olimpic de la Reșița. Până atunci, ei se pregătesc zilnic la sala din Tecuci, alături de colegii lor: Andrei Prună, Mihai și Gabriel Ildirim, Andrei și Sebastian Brăilescu, Desire și Andrei Lefter și Cristi Ungureanu.

ARBITRAJE. Trei oficiali gălățeni au fost programați la meciurile din weekend, în Divizia A1 de volei. Lucian Năstase va arbitra partida Dinamo - CSM Târgoviște (feminin), iar observatorii Florin Dimachi și Nicolae Marin vor fi prezenţi la meciurile Ştiinţa Bacău - CSO Voluntari (feminin), respectiv, Steaua - Unirea Dej (masculin).

Citit 665 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2023 07:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.