Noi meciuri pentru echipele gălățene

Noi meciuri pentru echipele gălățene
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Amatorii sportului din Galați au prilejul să asiste în acest weekend la un bogat și variat program competițional.

VOLEI. Începem cu un meci de volei, în care va evolua o echipă îndrăgită de gălățeni. CSM Arcada va juca pe teren propriu cu o formație tradițională a voleiului românesc, VM Zalău. O fostă campioană națională și o alta care deține ultimele patru titluri consecutive. Partida are loc sâmbătă, de la ora 17,00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”. În tur, la Zalău, au câștigat băieții lui Sergiu Stancu, care pornesc favoriți și de această dată. În alte două meciuri ale etapei, cu implicații la titlu: Steaua – Unirea Dej și Știința București – Dinamo. Podiumul la zi arată astfel: 1. Dinamo 35 p, 2. Steaua 35 p, 3. CSM Arcada 30 puncte.

HANDBAL. Două meciuri de handbal feminin vor avea loc în aceste zile la Sala Sporturilor ”Dunărea”. Mai întâi, sâmbătă, de la ora 13,00, echipa a doua a CSM Galați va întâlni CSM Iași, în divizia secundă, etapa a XI-a. Apoi, luni, 30 ianuarie, de la ora 15,00, un meci din ”Liga Florilor”. O partidă de mare atracție, în care CSM Galați va primi replica fostei campioane, CSM Rm. Vâlcea.

FOTBAL. Sâmbătă sunt programate două meciuri amicale, primele din actuala campanie a pregătirilor echipelor noastre din liga a treia. Pe terenul din Șendreni, de la ora 12,30, Unirea Braniștea o întâlnește pe Siretul Cosmești (Liga a IV-a). Tot sâmbătă, Sporting Liești are ca parteneră de întrecere o echipă brăileană, Victoria Traian, joc ce va începe de la ora 11,00.

FOTBAL. Rămânem la fotbal să consemnăm meciurile din ”Cupa de Iarnă - Nicolae Rainea”, partide ce se vor disputa în sală. Cu o săptămână în urmă s-au desfășurat jocurile din prima etapă, iar sâmbătă și duminică vor avea loc cele din rundele a doua și a treia. Sâmbătă se joacă la Schela, într-o grupă de șase echipe: Schela, Slobozia Conachi, Smârdan, Cișmele, Berești și Costache Negri. Duminică, meciurile etapei a treia, în sala din Matca, cu aportul a cinci echipe din: Matca, Ghidigeni, Ivești, Umbrărești, Drăgănești.

Citit 956 ori Ultima modificare Vineri, 27 Ianuarie 2023 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.