Din sportul gălățean. Astăzi, meci de atracție: Galați-Vâlcea

Din sportul gălățean. Astăzi, meci de atracție: Galați-Vâlcea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. În etapa a XII-a a celui de-al doilea eșalon de handbal feminin, CSM II Galați a jucat pe teren propriu cu CSM Iași. Un meci cu multe goluri, adjudecat de ieșence cu scorul de 28-24 (14-12). Iată jucătoarele gălățene și marcatoarele celor 28 de goluri: Ana Maria Micu, Roxana Ivanov, Amalia Popa – Maria Frăsinel 2 goluri, Raluca Tănasă 1, Doriana Pelin 3, Sorana Chiriac 3, Iulia Sava 6, Daria Dabija 1, Andreea Prescură 5, Lavinia Lazăr 1, Bianca Trincă 1, Iris Baștină 1, Alice Bălănică, Oana Dobre și Andreea Filip.

Astăzi, de la ora 15,00, la Sala ”Dunărea” are loc un meci contând pentru primul eșalon – ”Liga Florilor”. Se întâlnesc CSM Galați și CSM Rm. Vâlcea, fostă campioană.

FOTBAL. Echipele gălățene din Liga a III-a, Sporting Liești și Unirea Braniștea au avut programate în weekend meciuri amicale. Ambele au fost amânate, întrucât terenurile au devenit impracticabile.

ARBITRAJE. Meciul din această seară, din Superligă, dintre FC Voluntari și CFR Cluj va fi condus de arbitrul gălățean Adrian Viorel Cojocaru (ora 20,00).

AMÂNARE. În weekend au fost programate și meciurile grupelor a II-a și a III-a a tradiționalei competiții ”Cupa de iarnă – Nicolae Rainea”, ajunsă la ediția a X-a. Atât meciurile de la Schela, cât și cele de la Matca, în care erau angrenate 11 echipe din Ligile a IV-a și a V-a, au fost amânate, întrucât în cele două localități nu s-a putut ajunge din cauza înzăpezirii drumurilor.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1006 ori Ultima modificare Luni, 30 Ianuarie 2023 00:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.