Din sportul gălățean. „Tricolorele” merg bine în Grecia

Din sportul gălățean. „Tricolorele” merg bine în Grecia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HANDBAL. În al doilea meci de la Jocurile Mediteraneene pentru echipele de junioare III, ce se desfășoară în Grecia, selecționata României a învins-o pe cea a Tunisiei cu scorul de 28-23. Din lotul național "tricolor" fac parte și două gălățence: Adnana Ancerenco (8 goluri) și portarul Ariana Ardeleanu (CS Municipal). Celelalte rezultate ale României în grupă: 28-22 cu Grecia și 24-32 cu Turcia. Junioarele noastre și cele ale Turciei s-au calificat mai departe.

PATINAJ. La Patinoarul din Otopeni s-au desfășurat întrecerile unui concurs internațional de patinaj artistic. Între concurenți s-au aflat și sportivi pregătiți de prof. Ramona Dinu - la Clubul Dunărea Galați. Câțiva remarcați în întrecerile ce au contat pentru "Cupa României" (competiție desfășurată concomitent): Natalia Danis - locul 2, Amelie Alexandru și Rihana Rusu - ambele locul 3. Iată și numele celor mai mici competitori: Ariana Giosan, Raisa Munteanu, Maria Șaigău, Alexia Vraiu și Andreea Brașoveanu. Luna viitoare, la Brașov, vor fi întreceri pentru Campionatul Național.

ARBITRAJ. Meciul de ieri-seară, Farul - Sepsi Sf. Gheorghe, a fost arbitrat de gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru, în timp ce Liviu Ciubotariu a fost observator la Hermannstadt - ”U” Cluj.

TENIS. Dintre sportivele românce, cea mai bună poziționare în clasamentul WTA o are Simona Halep - locul 17, cu 1.956 de puncte. Alte clasări: Irina Begu - locul 39, Sorana Cîrstea - 70, Ana Bogdan - 75, etc. Gălățeanca Gabriela Talabă Lee se află pe locul 206, cu 326 de puncte.

HANDBAL. În cea de-a treia etapă a Turneului play-off de tineret, jucătorii CS Universitatea au încheiat la egalitate, 31-31, cu echipa a doua a CSM Focșani. De la gălățeni, cele mai multe goluri au fost înscrise de Albu 9, Soare 6 și Andrei 5.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 688 ori Ultima modificare Marți, 28 Februarie 2023 14:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.