Unirea Braniștea, cantonament reușit în Spania

Unirea Braniștea, cantonament reușit în Spania
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Marți seară, echipa Unirea Braniștea a disputat ultimul meci din cantonamentul efectuat în Almeria (Spania). Un turneu extrem de util, cu patru meciuri amicale şi numeroase antrenamente. Per total, a fost un stagiu de pregătire complet, desfășurat în condiții foarte bune, ne-a declarat managerul clubului, Vali Vrânceanu.

Cu câteva excepții, la program au participat toți cei 26 de jucători deplasați. Bilanțul este unul bun, nivelul rezultatelor: trei victorii din cele patru meciuri, cu 13 goluri marcate și doar 3 primite. Adversarii au fost echipe din ligile inferioare spaniole, eșaloanele trei și patru.

Ultimul meci a avut loc marți seară, cu o echipă din eșalonul al patrulea, CD Vera. Jocul s-a încheiat cu victoria Unirii Braniștea, cu scorul de 4-1 (2-0), după o prestație reușită. Golurile din prima repriză au fost semnate de Răducan și Țicămucă, iar în partea a doua s-a consemnat o "dublă" a lui Gherase (jucător transferat de la Sporting Club Vaslui).

Echipa aliniată: Ursu - Mihai, Manea, Gâță, Hilohi - Năpârlică, D. Cireș - Țopa, Răducan, Țicămucă - Docuz. Au mai intrat în repriza a doua: Butunoiu, Oniciu, Popa, Murgoci, Florea, Postelnicu, M. Cireș, Gherase, Duțu și Spânache.

Ieri a avut loc întoarcerea în țară, iar sâmbătă Unirea Braniștea va efectua o ultimă verificare înaintea sezonului de primăvară, urmând să întâlnească echipa brăileană din Cireșu - liderul Ligii a IV-a.

Citit 973 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Martie 2023 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.