Din sportul gălățean. Trei meciuri importante

Din sportul gălățean. Trei meciuri importante
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. Arcada Galați susține astăzi ultimul meci din sezonul regulat al Diviziei A1 masculin. Întâlnirea va avea loc în deplasare, la Unirea Dej, de la ora 18,00.

În eșalonul al doilea feminin, CSU Hygenium susține ultimul meci din actualul campionat, Seria A, în deplasare, la CSM Constanța. Va fi derbiul seriei, cele două echipe ocupând la ora meciului primele două locuri în clasament.

O partidă importantă au și juniorii CSS-CS Arcada, care vor juca duminică la CSS Buzău. Cu o victorie, echipa noastră (antrenată de Nicușor Harabagiu și Ileana Berdilă) își va asigura calificarea la turneul final.

ARBITRAJ. În etapa din acest weekend, un singur gălățean va oficia în Superliga de fotbal. Acesta este Adrian Viorel Cojocaru, care va fluiera la partida CS Mioveni - Chindia Târgoviște (duminică, ora 13,00).

ATLETISM. Etapa a doua a Campionatului Național de atletism în sală U18 și U16 s-a desfășurat în Capitală. Sportivele Under 16 de la CS Școlar Tecuci au concurat la aruncarea greutății și săritura în înălțime. Alexandra Druță s-a clasat pe locul 1 la aruncarea greutății (3 kg) cu 11,79 m; în aceeași probă, Daria Șărban s-a clasat pe locul secund la aruncarea greutății (3 kg - 10,56) și pe locul doi la săritura în înălțime. Tot pe podium a încheiat și Bianca Pricope - locul 3 la greutate (4 kg). S-au mai calificat pentru finale Paolo Ifrim, Valentin Doru și Iulian Romanov.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 833 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Martie 2023 21:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.