Din sportul gălățean. Se apropie turneul play-off

Din sportul gălățean. Se apropie turneul play-off
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

VOLEI. În primul eșalon masculin de volei, duminică s-a înregistrat o mare surpriză în ultima etapă: Știința Explorări Baia Mare - Dinamo 3-2, după ce bucureștenii au condus cu 2-0. Peste câteva zile va începe marea bătălie a echipelor din această Divizie A1 - turneul play-off, care va desemna ierarhia actualului sezon. Vom reveni cu amănunte.

ATLETISM. După ce a cucerit medalia de bronz în proba de 400 m la ”Naționalele” Under 20, din Capitală, gălățeanca Rebeca Ciocan (CS Municipal) a repetat performanța. Ea a luat startul și în proba de 200 m, pe care a încheiat-o pe locul al treilea, ceea ce i-a adus încă o medalie de bronz.

LUPTE. La Constanța au avut loc întrecerile etapei de zonă a Campionatului Național de lupte libere și lupte feminin, pentru categoria cadeți. Gălățenii au fost prezenți cu sportivii de la CS Școlar, pregătiți de antrenorii Dumitru Buleandră și Octavian Berbeci. Luptătorii noștri s-au comportat excelent, șapte dintre ei calificându-se la turneul final, ce va avea loc la Reșița, în perioada 24-26 martie. Iată numele finaliștilor: Andreea Marin - locul 2, Maria Valentina Țocu - locul 3, la feminin, respectiv, Mario Munteanu, Marcel Vârgolici și Laurențiu Arisan - toți de pe primul loc, Ion Radu și Cristian Culache - de pe locul al treilea.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 823 ori Ultima modificare Marți, 07 Martie 2023 11:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.