Final de sezon regulat cu remiză în deplasare: Oțelul și-a aflat adversarele din play-off

Final de sezon regulat cu remiză în deplasare: Oțelul și-a aflat adversarele din play-off
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Ultima etapă din sezonul regulat a Ligii a II-a a avut în plan secund ce s-a întâmplat cu Oțelul la Dumbrăvița, pentru că marea bătălie s-a dus pentru ultimele trei locuri de play-off.

Un adevărat festin a fost ultima etapă din al doilea eșalon, după ce Unirea Dej, Unirea Slobozia, Dinamo, Gloria Buzău, Concordia Chiajna și FC Brașov s-au plimbat, rând pe rând, pe ultimele trei locuri de play-off pe toată durata ultimei runde. Pentru ca la final, câștig de cauză să aibă Unirea Dej, Dinamo și Gloria Buzău.

Detașată deja prin prisma calificării în play-off, Oțelul a trecut cu bine peste lunga deplasare din județul Timiș, la meciul cu CSC Dumbrăvița. A fost 1-1, după ce gazdele au deschis scorul, primul gol al etapei, încă din minutul 11, doar că gălățenii au revenit pe tabelă după doar trei minute de joc, datorită golului înscris de Ursu. A fost inspirația lui Dorinel Munteanu, care l-a titularizat pe Ursu, deși în runda precedentă n-a prins nici banca de rezerve.

Iată formula de start a gălățenilor: Pop – Farcaș, Yabre, Ghiocel, Nedelea – Jardan, Neagu, Cruceru – Mitoi, Fatai, Ursu.

Luni, la prânz, va avea loc tragerea la sorți pentru țintarul de play-off, urmând ca sâmbătă să aibă loc prima etapă din cea de-a doua fază a campionatului. În această parte, Oțelul va porni de pe locul al treilea, cu 36 de puncte, cu patru peste Unirea Dej, formația de pe locul al patrulea.  

Liga a III-a. Una caldă, alta (foarte) rece!

A început sezonul de primăvară și pentru echipele din eșalonul al treilea, cu disputarea ultimelor trei etape din sezonul regulat.

Unirea Braniștea s-a deplasat pentru meciul cu CSM Focșani. Două echipe din prima parte a clasamentului, locurile 3 și 4, cu evoluții notabile în perioada din toamnă. Întâlnirea lor a rezultat într-un meci interesant, încheiat cu succesul formației din județul nostru cu 2-0 (1-0). Vrâncenii au dominat mai mult, însă eficiența a fost de partea oaspeților, care au punctat prin Murgoci (min. 14) – care a fructificat o lovitură liberă, iar Docuz (min. 55) a stabilit tabela la 2-0.

Echipa aliniată: Ursu – Mihai, Popa, Gâță, Hilohi – Murgoci, D. Cireș, Țicămucă – M. Cireș, Docuz, Răducan. Au mai intrat: Țopa, Oniciu și Duțu.

Sporting Liești a suportat un ”duș rece”, 0-5 (0-4) la Metalul Buzău. Echipa de pe locul 2 a prins o zi foarte bună și după primele 45 de minute avea deja 4-0 la activ.

”Am plecat cu cinci indisponibili, Stan, Sevastian, Vădeanu, Mereuță și Angheluță, un handicap greu de depășit. Aproape fiecare acțiune a gazdelor din prima repriză a însemnat și gol și foarte repede, iar pentru că în min. 14 era deja 3-0. Ne vom concentra în continuare pentru a ne menține poziția din clasament, locul 6”, ne-a spus prof. Cătălin Savu, antrenorul principal de la Liești.

Lieștenii au avut doar două schimbări: A. Brăneț – Ștefănescu, Maftei, Iacob, Dima – Iordache, Crihană, Cucu (min. 46 Munchiu), Grigoraș – Chiriac (min. 68 Mihu), Costea.

Citit 6090 ori Ultima modificare Marți, 14 Martie 2023 06:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.