Din sportul gălățean. Eșec drastic la Tg. Jiu

Din sportul gălățean. Eșec drastic la Tg. Jiu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

BASCHET. Echipa de seniori a CSM Galați a pierdut categoric, scor 63-85, în deplasarea de vineri seară, de la CSM Tg. Jiu. Meciul a contat pentru faza a doua a Ligii Naționale de baschet masculin, fiind cea mai slabă prestație a sezonului pentru gălățeni. Cu trei etape rămase de disputat, CSM Galați ocupă locul al doilea din grupa locurilor 11-18, înaintea fazei de play-out.

ATLETISM. La Jocurile Balcanice de la Istanbul, atletul veteran Paul Găvănescu a cucerit medalia de aur în proba de triplusalt, cu o performanță de 12,88 metri. Este o performanță pe care Găvănescu o repetă pentru a treia oară, după cele din 2021 și 2022. Atletul este legitimat la CSM Dunărea.

HANDBAL. Echipa a doua a CS Municipal Galați a încheiat la egalitate, 22-22, meciul din etapa a 16-a a eșalonului secund - Divizia A, Seria B. Iată jucătoarele (antrenate de Sanda Asandei) care au realizat cele 22 de goluri: Lavinia Lazăr 5, Sorana Chiriac și Ivana Djurovici - câte 4, Bianca Zegrean 3, Raluca Tănasă și Iulia Sava - câte 2, Mădălina Mureș și Maria Frăsinel - câte unul.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 688 ori Ultima modificare Duminică, 19 Martie 2023 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.