Program încărcat în weekend pentru echipele sportive gălățene

Program încărcat în weekend pentru echipele sportive gălățene
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

BASCHET. CSM Galați are de jucat penultimul meci în Grupa B a Ligii Naționale de baschet masculin, din faza a doua a campionatului, cu CSM Tg. Mureș. Partida este programată sâmbătă, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor "Dunărea". În cazul unui succes, gălățenii vor fi siguri de clasarea între primele două echipe ale grupei.

HANDBAL. Fetele de la CSM Galați au programat duminică un nou meci în primul eșalon, ”Liga Florilor”. Fără victorie în acest sezon, elevele Dacianei Balaban speră într-un rezultat favorabil la Dacia Mioveni.

FOTBAL. Jucătoarele de la FC Universitatea, din Liga I, susțin sâmbătă, meciul etapei a patra din play-out. Întâlnirea are loc pe teren propriu, Stadionul "Siderurgistul", de la ora 10:00, cu Femina Baia Mare.

RUGBY. În Divizia Națională, CSM Galați se va deplasa la Iași pentru meciul cu localnicii de la Politehnica (sâmbătă, ora 11:00).

FUTSAL. United Galați a încheiat sezonul regulat cu o victorie, scor 12-3, joi seară, în compania celor de la Luceafărul Buzău. United se clasează pe primul loc la finalul Ligii I și a obținut calificarea direct în semifinalele competiției.

HOCHEI. CSM Galați a terminat campionatul 2022-2023 pe locul 5, după ce a câștigat ultimul meci, scor 5-2, cu Fenestela. Este pentru prima oară după mulți ani când echipa gălățeană încheie în afara locurilor de Top 4.

FOTBAL. Cele două ligi de fotbal de la nivelul județului nostru își văd de drum în acest weekend. În Liga a IV-a are loc meciul derbi Gloria Ivești - Voința Cudalbi, primele două clasate, arbitrat de Ionuț Constantinescu. Celelalte meciuri ale etapei: Victoria Independența - Siretul Cosmești, Avântul Drăgănești - Muncitorul Ghidigeni, Covurluiul Tg. Bujor - Lascăr Schela, Alegria Matca - Viitorul Umbrărești, Agrostar Tulucești - Luceafărul Berești.

În Liga a V-a, etapa a 19-a se joacă astfel: Zorile Grivița - Siretul Piscu, Victoria Slobozia Conachi - Răzeșii Valea Mărului, Mălina Smârdan - Prutul Vlădești, Viitorul C. Negri - Flacăra Pechea, Viitorul Frumușița - Foresta Șendreni, Sporting Galați - Voința Cișmele, ACS Vânători - Șoimii Foltești - ultimele două jocuri se dispută pe terenul sintetic din Complexul Sportiv ”Dunărea”, duminică, de la orele 10:00 și 12:00, iar Inter Tudor Vladimirescu va sta.

Citit 1052 ori Ultima modificare Vineri, 31 Martie 2023 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.