CSM Galați a câştigat cu Laguna, în memoria lui Dixon

CSM Galați a câştigat cu Laguna, în memoria lui Dixon
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Liga Națională de baschet masculin a intrat în faza finală, iar CSM Galați joacă în faza de play-out, după ce a ratat în ultima secundă calificarea în play-off. Primul meci din play-out a fost cel din seria de cel mai bun din cinci cu Laguna București, de marți seară, când gălățenii s-au impus cu 78-66, la capătul unui meci controlat în totalitate. Mladen Armus a fost cel mai bun marcator al gălățenilor, dar și al partidei, cu 18 puncte. Pentru gălățeni au mai contribuit la succes: Mitrovici (14 puncte), Prijovici (14), Nikolici (11), Calenic (8), Harris-Dyson (7), Ciotlăuș (2), Petică (2), Stan (2), Boghean.

Meciul a fost marcat de un moment emoționant, în minutul 5, când jocul a fost oprit, iar toți jucătorii și oficialii, plus sutele de fani din tribune au aplaudat, într-un moment de standing ovation, în memoria lui Dalibor Dixon Destanovici, antrenorul sârb ce activa la grupele de copii și juniori din Galați - decedat chiar pe teren, la turneul Under 16 de săptămâna trecută.

Revenind la parcursul din campionat, a doua partidă CSM Galați - Laguna București se va juca joi, 13 aprilie, de la ora 18:00, tot la Sala Sporturilor "Dunărea". Meciul al treilea al seriei se va disputa la București, miercuri, 19 aprilie, iar în cazul în care va fi necesar, cel de-al patrulea va avea loc tot în Capitală, pe 21 aprilie. Dacă după cele patru partide va fi egalitate ca număr de victorii, meciul al cincilea va avea loc la Galați, pe 24 aprilie.

Citește și:

A murit fulgerător unul dintre antrenorii Academiei de baschet Phoenix Galați

Îndrăgitul antrenor Dixon a plecat dintre noi

Dalibor Destanovic: N-aș da Galațiul pentru niciun oraș din lume

Citit 803 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Aprilie 2023 14:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.