Din sportul gălățean. Cătălina Axente, bronz la „Europene”

Din sportul gălățean. Cătălina Axente, bronz la „Europene”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

LUPTE. Gălățeanca a cucerit medalia de bronz zilele acestea, când se desfășoară întrecerile Campionatului European de la Zagreb. Cătălina a luptat la categoria 76 de kg și a depășit-o cu scorul de 5-3 pe ucraineanca Anastasia Osmiach.

Competiția continentală se va încheia duminică, 23 aprilie.

Vom reveni cu amănunte.

FOTBAL. În etapa a V-a a Ligii I de fotbal feminin (play-out), FC Universitatea Galați va juca în deplasare la CSM Alexandria, duminică, 23 aprilie.

Altfel, juniorii Under 19 și cei de Under 17 de la CSM Galați au astăzi noi jocuri: CSM Galați – CSM Bacău, ora 12,00 și CSM Galați – LPS Focșani, ora 14,00, ambele meciuri pe terenul sintetic din Complexul ”Dunărea”.

ARBITRAJ.  Alți arbitri și observatori vor fi prezenți în acest weekend la meciurile din Liga a III-a de fotbal. Tânărul arbitru tecucean Alexandru Marin, care a debutat în etapa trecută, se va afla pentru a doua oară la centru (ajutat de asistentul Daniel Gâță) la meciul Înainte Modelu – Farul II. Și doi observatori vor fi în arenă: Ovidiu Lupu la Știința Miroslava – Rapid Brodoc și Liviu Ciubotariu la CS Păulești – Sepsi II Sf. Gheorghe.

grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 502 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2023 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.