Din sportul gălățean. Sporting Liești joacă mâine

Din sportul gălățean. Sporting Liești joacă mâine
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. Sporting Liești joacă în deplasare, mâine, 28 aprilie, la Dinamo Bacău.

”După două victorii în acest sezon, mergem la Bacău pentru un al treilea succes”, ne-a spus antrenorul Cătălin Sava. Întâlnirea începe la ora 17,00.

HANDBAL. Divizia A feminină a ajuns la final. În ultimul meci, echipa a doua a CSM Galați a jucat pe teren propriu și a încheiat cu un succes foarte clar, 39-21, cu Femina Piatra Neamț. Iată echipa gălățeană și marcatoarele: Aron, Ivanov - Ticea, Baștină 3 goluri, Merlă 6, Eiler 6, Ciuntu, Lazăr 3, Prescură 6, Sava 1, Chiriac 1, Pricochel 1, Tănasă 4, Asandei 3, Frăsinel 5.

ARBITRAJ. Gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru a arbitrat prima semifinală a ”Cupei României”: Sepsi Sf. Gheorghe - CFR Cluj. A acordat două penaltiuri gazdelor (ambele ratate), Sepsi câștigând, totuși, cu 3-0 (2-0).

HOCHEI. Șase hocheiști de la CSM participă la Campionatul Mondial de Hochei pe Gheață din Marea Britanie: Otto Onodi, Yevgeniy Yemelianenko, Szabolcs Hildebrand, Evgeny Lymansky, Vladislav Teamriuc și Mircea Constantin. Competiția începe sâmbătă, 29 aprilie și se încheie vineri, 5 mai.

TENIS. Irina Bara și Andreea Mitu (ex Dunărea Galați) au câștigat proba de dublu a turneului de la Koper (Slovenia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari. În decisiv, le-au învins pe Suzan Lamens și Kaylah McPhee, cu scorul de 6-2, 6-3.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 745 ori Ultima modificare Joi, 27 Aprilie 2023 21:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.